60'lık oğul ile 78'lik annesi polise saldırdı!

Samsun’da trafik ekiplerinin uygulama yaptıkları sırada durdurdukları aracın 60 yaşındaki sürücüsü polis aracının camını yumruklayarak kırdı. Sürücünün 78 yaşındaki annesi de bastonuyla polise vurdu.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Korhan Ekiz Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, uygulama yaptıkları bir sırada inşaat işçisi 60 yaşlarındaki M.B. idaresindeki 55 RD 525 plakalı kapalı kasa kamyoneti durdurarak aracın evraklarını kontrol etmek istedi.

60'lık oğul ile 78'lik annesi polise saldırdı!

POLİS ARACININ CAMINI YUMRUKLA KIRDI

Sürücü M.B., polislere cenazesinin olduğunu ileri sürerek taşkınlık yapıp trafik polisinin aracının ön camını yumruklayarak kırdı. M.B., polis tarafından gözaltına alınıp İlyasköy Polis Merkezine teslim edildi.

60'lık oğul ile 78'lik annesi polise saldırdı! - Resim : 2

ANNESİ DE BASTONLA POLİSE SALDIRDI

Annesi 78 yaşlarındaki E.B. de elindeki bastonu ile trafik polisine saldırdı. Saldırıya uğrayan trafik polisi yaşlı kadınının elinden bastonunu alırken, sürücünün kardeşi ile annesi güçlükle sakinleştirildi.

60'lık oğul ile 78'lik annesi polise saldırdı! ile ilgili etiketler Samsun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.