600 bin TL’si olan deniz manzaralı bu konutu kaçırmasın! Türkiye İş Bankası duyurdu

İcradan konut arayanlar için Türkiye İş Bankası, tam bir fırsat niteliğinde ilan yayınladı. İzmir’den dubleks bir konut satışa koyan Türkiye İş Bankası, deniz manzaralı konutun satış fiyatını da açıkladı.

İcradan satışa çıkan konut ve işyerlerini yakından takip eden vatandaşların gündeminde olan icralık gayrimenkul ilanları arasına bir yenisi daha eklendi. Sık sık ilan yayınlayan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, bir gayrimenkulü daha satışa çıkardı. İzmir ilinin Narlıdere ilçesinde yer alan bir konut ile arsasını satışa koyan Türkiye İş Bankası, bu satışa ilişkin bilgi verdi.

Piyasa değerinin altında rakamlar ortaya çıkarması nedeniyle vatandaşların sık sık takip ettiği bankalar arasında yer alan Türkiye İş Bankası, yeni konut ve arsası için de oldukça uygun bir fiyat istedi. Emsallerinin altında bir fiyatlandırma yapan Türkiye İş Bankası, bu fiyatlandırmayı duyurdu. Aynı zamanda konut ve arsası için özellikleri de duyuran Türkiye İş Bankası, söz konusu gayrimenkul için ihalenin başladığını açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, DUBLEKS KONUT VE ARSASINI SATACAK

600 bin TL’si olan deniz manzaralı bu konutu kaçırmasın! Türkiye İş Bankası duyurdu

İzmir ilinin Narlıdere ilçesinin Limanreis mevkisinden bir konut ile arsasını satışa koymuş olan Türkiye İş Bankası, müstakil olan bu evin genişliğini 397 metrekare olarak ilan etti. Oldukça geniş olan Türkiye İş Bankası’nın yeni konutunun özellikleri ise dikkat çekti.

Tam 5 odası bulunan Türkiye İş Bankası’nın yeni konutunda aynı zamanda 4 banyo bulunduğu da duyuruldu. 1 salonu olan bu yapının krediye uygun olduğunu bildiren Türkiye İş Bankası, konutun ısınma tipini ise kombi olarak açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, 600 BİN TL TEMİNAT İSTİYOR

Satışa çıkardığı konut ve arsası için e-İhale sürecini başlatan Türkiye İş Bankası, bina inşa yılı 2013 olan bu yapı için ihaleyi 12 milyon TL’den açtı. 600 bin TL teminat ile satışı gerçekleştirecek olan Türkiye İş Bankası, ihale boyunca artışların minimum 50 bin TL olabileceğini bildirdi.

Öte yandan yapının deniz manzaralı olduğu bilgisi Türkiye İş Bankası’ndan geldi. Türkiye İş Bankası, yapıya ilişkin ilanda ise; “2013 yapımı, 5+1 hacimli, 397 metrekare, deniz manzaralı, müstakil konut” ifadelerini kullandı.

600 bin TL’si olan deniz manzaralı bu konutu kaçırmasın! Türkiye İş Bankası duyurdu ile ilgili etiketler Türkiye İş Bankası konut gayrimenkul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.