60 yaşındaki Cem Uzan'ın yasak aşkı bitti!

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre, 2009 yılından beri Fransa'da firari olarak yaşayan Cem Uzan, 40 yaşındaki eşi Funny Blanchelande'ı, 27 yaşındaki Litvanya asıllı Monakolu Gabriele Tevainyte için terk etmişti. Uzan'ın, uğruna eşini terk ettiği Litvanya asıllı isimle de ilişkisi bitti.

Ekim 2009'dan bu yana firari olarak Fransa'da yaşayan Cem Uzan'ın, üçüncü eşi Monakolu Fanny Hanım ile evliliğinin de sallantıda olduğunu yazmıştım geçen ay. 26 Aralık'ta 60 yaşına basacak olan Cem Uzan; 40 yaşındaki eşi Fanny'i, 27 yaşındaki Litvanya asıllı Monakolu Gabriele Tevainyte için terk etmişti.

60 yaşındaki Cem Uzan'ın yasak aşkı bitti!

Ancak Cem Uzan'ın yarı yaşından küçük sevgilisi Gabriele Tevainyte ile 'büyük' aşkı uzun soluklu olmadı. Uzan, yuvasını yıkmaya göze aldığı sevgilisi ile köprüleri attı!

60 yaşındaki Cem Uzan'ın yasak aşkı bitti! - Resim : 2

Yasak aşk yaşadıkları dönemde Instagram sayfasında eşiyle olan tüm fotoğraflarını silen Uzan, Gabrielle'nin sayfasındaki, neredeyse tüm fotoğrafları like'lamıştı.

Aşk bitince karşılıklı takibi de bıraktılar. 60 yaşında çapkınlık yapmaya kalkan Uzan'ın elinde böylece yıkılmış yuvadan başka bir şey kalmadı.

60 yaşındaki Cem Uzan'ın yasak aşkı bitti! - Resim : 3

60 yaşındaki Cem Uzan'ın yasak aşkı bitti! ile ilgili etiketler Fransa Cem Uzan Monakolu Gabriele Tevainyte
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.