60 kilo veren ve 4. kez evlenen Ozan Orhon yıllar sonra ortaya çıktı

90'lı yıllarda fırtınalar estiren 49 yaşındaki Türk pop şarkıcısı Ozan Orhon, uzun yıllardır ortalarda görünmüyordu. Geçtiğimiz günlerde dördüncü kez nikah masasına oturan şarkıcı Ozan Orhon şimdilerde sahnelere dönmeye hazırlanıyor. Uzun süre sonra ortaya çıkan Orhon, gümüş kaplama motosikletiyle objektiflere takıldı.

90'lı yıllarda pop dünyasında fırtınalar estiren şarkıcı Ozan Orhon, dördüncü kez nikah masasına oturdu. Mide küçültme ameliyatı geçirerek 3,5 ayda 60 kilo veren Orhon, aradığı mutluluğu kabin memuru sevgilisi Selcan Demirci'de buldu. Aile arasında gerçekleşen nikah töreniniyle mutluluğa bir kez daha 'evet' diyen Orhon objektiflere takıldı.

 60 kilo veren ve 3. kez evlenen Ozan Orhon yıllar sonra ortaya çıktı

Orhon, Kıbrıs'a yerleştiğini ve yapacağı single ile yeni kuşağa kendini hatırlatacağını söyledi. Uzun süre sonra ortaya çıkan Orhon, gümüş kaplama motosikletiyle objektiflere takıldı. Uzun süre sonra ortaya çıkan Orhon, gümüş kaplama motosikletiyle objektiflere takıldı.

 60 kilo veren ve 3. kez evlenen Ozan Orhon yıllar sonra ortaya çıktı

Açıklamalarda bulunan Orhon şunları söyledi; "Dünya tatlısı eşim Selcan ile evlendim, eşim büyük destek bana yoksa kimse beni Kıbrıs'tan getiremezdi. Yeni bir single yapacağız Bahadır Tatlıöz'le beraber. Zor bir süreç çünkü yeni bir kuşak var. Şimdi bu kuşağa kendimizi yeniden hatırlatmak amacıyla tek şarkıyla çıkacağım sonra üç ay da bir şarkılarımı çıkaracağım. Biliyorum ki şu anki dünyamız rap müzik, ben de Ragaton bir şarkı yapacağım, Z kuşağına yöneldik, beni de kızım yönlendirdi bizim zamanımız böyle değildi, bir kaç televizyon kanalı vardı şimdi herkesin elinde akıllı telefon vallahi sil baştan yapıyorum kendimi. İlk kez çıkıyormuş gibi hissediyorum."

 

60 kilo veren ve 4. kez evlenen Ozan Orhon yıllar sonra ortaya çıktı ile ilgili etiketler Ozan Orhon imaj mide ameliyatı mide küçültme ameliyatı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.