6 yıllık evlilik tek celsede bitti! Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay anlaşmalı olarak boşandı

2016 yılında ABD’nin Los Angeles şehrinde evlenen ve Lavin isminde bir kızları olan şarkıcı, oyuncu ve senarist Mahsun Kırmızıgül ile avukat Ece Binay'ın evliliği tek celsede bitti. Son dönemde 'yasak aşk' görüntüleri ortaya çıkan ve eşinin aldattığı konuşulan Mahsun Kırmızıgül'ün duruşma sonrası moralinin bozuk olduğu görüldü. Çiftin kızları Lavin'in velayeti ise anneye verildi.

Bir dönem yaptığı çapkınlıklarla adından söz ettiren 52 yaşındaki ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün geçtiğimiz günlerde genç bir kadınla çekilen samimi videosu sosyal medyaya düşmüştü. Eşi Ece Binay'ı aldattığı konuşulan Mahsun Kırmızıgül'ün evliliği tek celsede bitti. 2016 yılında hayatını birleştire ve 2017 yılında kızları Lavin'i kucağına alan ikili bugün boşandı.

Ece Binay ile Mahsun Kırmızıgül bugün Beykoz Adliyesi'nde görülen davada anlaşmalı olarak boşanadı. 6 yıllık evliliklerini noktalayan ikiliden Mahsun Kırmızıgül'ün moralinin bozuk olduğu dikkatlerden kaçmadı. Mahkeme kızları Lavin'in velayetini anne Ece Binay'a verdi.

6 yıllık evlilik tek celsede bitti! Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay anlaşmalı olarak boşandı


MAHSUN KIRMIZIGÜL: EVLİLİĞİMİZİ KURTARAMADIK

Mahsun Kırmızıgül duruşma sonrası yaptığı açıklamada, "Evliliğimizi kurtarmaya çalıştık ama olmadı. Neden-sonuç ilişkisini fazla konuşmak istemiyorum. Olan oldu." ifadelerini kullandı.


ECE BİNAY: BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTIM, BOŞANDIK

Ece Binay ise açıklamasında Boşanma davası açmıştım, sonuçlandı ve boşandık. Çocuğumuzun velayeti bende kaldı” dedi.

6 yıllık evlilik tek celsede bitti! Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay anlaşmalı olarak boşandı - Resim : 2

 

 

6 yıllık evlilik tek celsede bitti! Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay anlaşmalı olarak boşandı ile ilgili etiketler Mahsun Kırmızıgül boşanma ece binay boşanma davası velayet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.