6 yıllık aşkta mutlu son... Kirsten Dunst ile Jesse Plemons evlendi

40 yaşındaki oyuncu ve model Kirsten Dunst, kendisi gibi oyuncu olan 34 yaşındaki sevgilisi Jesse Plemons ile dünya evine girdi.

'Fargo' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve yaklaşık 6 yıldır birlikte olan oyuncu çift Kirsten Dunst ile Jesse Plemons evlendi.

Müjdeli haber, Dunst’ın yakınları tarafından duyuruldu ancak törene ilişkin ayrıntı paylaşılmadı.

6 yıllık aşkta mutlu son... Kirsten Dunst ile Jesse Plemons evlendi


6 YILDIR BİRLİKTELERDİ

Çift, 2016’da “Fargo” dizisinin çekimleri sırasında tanışmıştı. 2017’den beri birlikte olan çiftin, Ennis (4) ve James (14 aylık) isimlerinde iki çocuğu bulunuyor.

40 yaşındaki Dunst ile 34 yaşındaki Plemos, “The Power of the Dog” filmlerindeki rolleriyle bu yıl En İyi Yardımcı Oyuncu dallarında Oscar’a aday olmuşlardı.

Dunst’ın filmleri arasında “Spider Man”, “Jumanji”, “Interview with the Vampire”, “Melancoly” ve “Little Women” yer alıyor.

 

 

6 yıllık aşkta mutlu son... Kirsten Dunst ile Jesse Plemons evlendi ile ilgili etiketler Düğün nikah evlilik Kirsten Dunst Jesse Plemons
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.