6 yıldır birlikte olan oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel evleniyor

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru'da Ankaralı karakterini canlandıran 34 yaşındaki yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu ile aynı yaştaki meslektaşı ve sevgilisi Özge Gürel 6 yıllık birlikteliklerini nikahla taçlandırma kararı aldı. Çayoğlu geçtiğimiz Ekim ayında sevgilisine sürpriz evlenme teklifinde bulunmuş ve 'evet' cevabını almıştı. Çift önümüzdeki Haziran ayında evlenecek.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kiraz Mevsimi adlı dizide başrol oynayan ve aşk yaşamaya başlayan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel ikilisinden hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Çiftin evlilik kararı aldıkları ve Haziran ayında evlenecekleri öğrenildi.

 6 yıldır birlikte olan oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel evleniyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde canlandırdığı Ankaralı karakteriyle oldukça sevilen Serkan Çayoğlu ile oyuncu sevgilisi Özge Gürel nikah masasına oturma kararı aldı. Çayoğlu’nun oturacakları yeni evleri için şimdiden hazırlık yapmaya başladığı ve kesenin ağzını açtığı öğrenildi.

6 yıldır birlikte olan oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel evleniyor

EVLENİNCE 6 MİLYON LİRAYA ALDIĞI EVDE YAŞACAKLAR

Oyuncunun Zekeriyaköy’de yaklaşık 6 milyon liraya ev satın alarak tadilata soktuğu belirtilirken 2 katlı lüks villanın dekorasyonunu Özge Gürel'in zevkine göre yeniden dizayn içinde yaklaşık 350 bin liralık bir masraf olacağı kaydedildi.

 

6 yıldır birlikte olan oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel evleniyor ile ilgili etiketler Serkan Çayoğlu Özge Gürel
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.