6 yıl sonra bir araya geldiler!

2012 yılında yollarını ayıran Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi, bir kaç ay önce tekrar bir araya gelmişti. Kızları Nazlı ile birlikte tatile geldikleri Bodrum'da bir mekandan çıkarken görüntülendiler.

2006 yılında evlenen ve 2012 yılında anlaşmalı olarak boşanan Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi, geçtiğimiz aylarda yeniden bir araya gelmişti.

Boşandıktan sonra Zerrin Tekindor ile bir süre aşk yaşayan ve sonrasında yaşadıkları bir kriz yüzünden ayrılan Bilginer, eski eşine dönmüştü. Kızları Nazlı'yı yanlarına alan ikili, birlikte Bodrum'a geldi. Ailecek yemeğe çıkan eski eşler, Yalıkavak'ta bir mekanda rakı-balık keyfi yaptı. Mekan çıkışında ayakta durmakta zorluk çeken Haluk Bilginer, kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.

6 yıl sonra bir araya geldiler!

Usta oyuncu, "Şu ışıkları kapatın, gözlerimi kör ediyorsunuz" diyerek bağırdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili, yakın zamanda evlenecekleri iddialarına yanıt vermedi. Direksiyonun başına geçen Aşkın Nur Yengi, soluğu Güvercinlik'te evinde aldı.

6 yıl sonra bir araya geldiler! - Resim : 2

6 yıl sonra bir araya geldiler! ile ilgili etiketler Haluk Bilginer Bodrum aşkın nur yengi bir araya geliyor yalıkavak
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.