6 yaşındaki kıza asansörde taciz! /VİDEO

Tekirdağ'da asansöre binan 6 yaşındaki kız çocuğa tacizde bulunduğu iddia edilen 33 yaşındaki adam, ailenin ihbarı sonucu yakalandı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen adamın 11 yaşındaki bir başka kız çocuğuna tacizden arandığı öğrenildi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 33 yaşındaki N.Ö. tutuklandı.

6 YAŞINDAKİ KIZLARINI TACİZ ETTİ

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ailenin, apartmanlarındaki asansöre yöneldiği sırada 6 yaşındaki kızlarına tacizde bulunulduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.

KAMERA KAYITLARINDAN SONRA GÖZALTINA ALINDI

Apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin kimliğini belirledi. Şüpheli N.Ö. çalıştığı inşaatta gözaltına aldı.

6 yaşındaki kıza asansörde taciz! /VİDEO

TUTUKLANAN TACİZCİNİN İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edilen N.Ö. "cinsel istismar" suçundan tutuklandı. Bu arada şüphelinin, 11 yaşındaki bir başka kız çocuğuna da taciz ettiği iddiasıyla arandığı öğrenildi.

 

6 yaşındaki kıza asansörde taciz! /VİDEO ile ilgili etiketler Tekirdağ Çocuk Taciz istismar 6 yaşında görüntü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.