6 yaşındaki çocuk işkence sonrası hayatını kaybetti "Kimse beni sevmiyor" feryadı yürekleri dağladı

Babası ve üvey annesinin uyguladığı işkence ve zehirlemesiyle hayatını kaybeden 6 yaşındaki Arthur Labinjo-Hughes'un ortaya çıkan son görüntüleri ve ses kaydı mahkeme jürisinin yüreklerini dağladı. Görüntülerde küçük çocuğun oldukça çelimsiz kaldığı gözlerden kaçmazken "Kimse beni sevmiyor" diye feryat ettiği duyuldu.

İngiltere, 6 yaşındaki Arthur Labinjo-Hughes'un öz babası ve üvey annesi tarafından işkence görerek ve zehirlenerek öldürülmesi sonrası görülen davayı konuşuyor. Polis ekiplerinin dava jürisine gösterdiği görüntüler küçük çocuğun yaşadığı eziyeti gözler önüne serdi. Evin içindeki güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde 6 yaşındaki Arthur'un "Kimse beni sevmiyor" şeklinde feryat ettiği duyuldu.

İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre, 6 yaşındaki Arthur Labinjo-Hughes'un öz babası Thomas Hughes ve üvey annesi Emma Tustin, küçük çocuğu öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıyor. Yapılan otopside Arthur'un ölümünden önce 'çocuk işkencesine' maruz kaldığını ortaya koyan bulgular tespit edildi.

6 yaşındaki çocuk işkence sonrası hayatını kaybetti "Kimse beni sevmiyor" feryadı yürekleri dağladı

Geçen yıl 16 Haziran'da üvey anne Emma Tustin'in 6 yaşındaki Arthur'u öldüresiye dövdüğü ve sağlık ekiplerini aramak için 13 dakika beklediği iddia edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sırt üstü yerde yatar durumda buldukların küçük çocuğun cansız, solgun ve dudaklarında morluk olduğunu söyledi. Hastanede tedaviye alındıktan bir gün sonra hayatını kaybeden 6 yaşındaki çocuğun ölüm nedeninin "Bir yetişkin tarafından uygulanan kafa travması" olduğu açıklandı. Öte yandan doktorlar Arthur'un aşırı miktarla tuzla zehirlendiğini ve kendisini savunmasının mümkün olmadığını tespit etti. Doktorlar Arthur'un vücudunda bulunan tuz miktarının şu ana kadar görmedikleri seviyede olduğunun altını çizdi.

AÇ BIRAKILDI VE TECRİT EDİLDİ

6 yaşındaki Arthur'un maruz kaldığı korkunç işkenceden başka detaylar da ortaya çıktı. Buna göre küçük çocuğun günde 14 saat tecrit edildiği ayrıca yiyecek, giyecek ve yataktan yoksun bırakıldığı öğrenildi. Öte yandan Arthur'un vücudundan 130'dan fazla morluk tespit edildi. Başı, kolları, bacakları, ayakları ve gövdesi dahil olmak üzere 93 yaralanma bölgesi ve kafa derisi, yüz ve boynunda “kaza dışı yaralanmalarla ilgili ciddi endişeler” uyandıran 25 morarma bölgesi vardı. Ayrıca küçük çocuğun kollarında 20, göğsünde ve karnında sekiz bölgede morluk olduğu tespit edildi.

Davada jüri üyelerine tespit ettikleri verileri anlatan Dr Lyle "Bariz travmatik durumlar dışında, evde bu kadar çok sayıda kafası ve yüzü yaralanmış ölü bulunan bir çocuk gördüğümden emin değilim." dedi.

6 yaşındaki çocuk işkence sonrası hayatını kaybetti "Kimse beni sevmiyor" feryadı yürekleri dağladı - Resim : 2

YÜREK YAKAN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Davayı takip eden jüri üyeleri, polis ekiplerinin gösterdiği yürek yakan görüntüleri izledi. Görüntülerde hayatını kaybeden çocuğun son anları yer alıyordu. Polis ekiplerinin dinlettiği 23 saniyelik ses kaydında ise küçük Arthur'un "Kimse beni sevmiyor" şeklinde feryat ettiği duyuldu. Arthur, başka bir kayıtta ise "Kimse beni beslemeyecek" diyordu. Polis ekiplerinin mahkemeye sunduğu bir video kaydında ise küçük çocuğun oturma odasında yerde uyandığı görülüyordu. Öte yandan görüntülerde küçük çocuğun oldukça çelimsiz olduğu gözlerden kaçmadı.

BABASI SUÇLAMALARI REDDETTİ

Öte yandan küçük çocuğu öldürme suçundan yargılanan baba Thomas Hughes suçlamaları kabul etmezken, üvey anne Emma Tustin cinayet iddiasını reddederek çocuğa karşı yaptığı zulmü kabul etti. Baba ve üvey annenin yargılandığı dava devam ediyor.

6 yaşındaki çocuk işkence sonrası hayatını kaybetti "Kimse beni sevmiyor" feryadı yürekleri dağladı ile ilgili etiketler İşkence Zehirlenme dava video Arthur Labinjo-Hughes Thomas Hughes Emma Tustin ses kaydı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.