6 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları! Süper Loto büyük ikramiye bu akşam kaç TL?

6 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları için geri sayım da başladı. Haftanın 3 günü gerçekleştirilen şans oyunu Süper Loto'nun çekilişinde heyecanlı bekleyiş sürüyor. Milli Piyango'nun internet sitesinde de yayınlanan canlı çekiliş sonrası sonuçlar da yerini alıyor. Peki Süper Loto büyük ikramiye ne kadar?

Milli Piyango ve Sisal Şans ortaklığında gerçekleştirilen 6 Temmuz Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapıalcak. Haftanın 3 günü yapılan çekilişle birlikte talihlileri gözü kulağı da Milli Piyango Tv'de olacak. Peki Süper Loto büyük ikramiye bu akşam kaç TL?

Süper Loto; Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü 21.30'da çekiliyor. Çekilişin hemen ardından www.millipiyangoonline.com adresinde yer alan sonuçlar sayfasından kazandıran numaralar ve kazananlar takip edilebiliyor.

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Bir kuponda 6 adet kolon ve kolon başına toplam 54 adet sayı bulunur. Bir adet oynamak için bu sayılardan 6 adedi seçilip kalemle işaretlenir. İsterseniz kuponunuzu sen seç yöntemiyle terminale otomatik olarak doldurtabilirsiniz. Çoklu çekiliş işaretlerseniz aynı kuponu iki, üç yada dört haftalık oynayabilirsiniz.

6 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları! Süper Loto büyük ikramiye bu akşam kaç TL?

Eğer otomatik olarak makineye doldurtmak yerine kendiniz seçerek oynamak istiyorsanız; Bir kolonda mevcut olan 1′den 54′e kadar olan sayılardan altı adedini seçip işaretlemeniz yeterlidir.

Seçtiğiniz sayıların üzerini kalemle işaretlemeniz suretiyle toplamda en az 3 adet doğru sayıyı tutturmanız gerekecektir. İkramiyeler toplamda 3, 4, 5 ve 6 adet sayıyı doğru tahmin edebilen katılımcılar arasında paylaştırılır. Elbette 6 adet sayıyı tek seferde doğru tahmin edebilen katılımcı büyük ikramiyeye hak kazanır. Büyük ikramiye milyon liranın üzerindedir.

6 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları! Süper Loto büyük ikramiye bu akşam kaç TL? ile ilgili etiketler Süper Loto 6 temmuz süper loto çekiliş sonuçları süper loto çekiliş sonuçları süper loto büyük ikramiye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.