6 Şubat Survivor erzak oyununu kim kazandı? Survivor market oyununu kazanan kim oldu?

6 Şubat Survivor 2021'de erzak oyunu oynandı. TV8 ekranlarında ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor erzak oyununu kim kazandı? Büyük mücadeleye sahne olan parkurda market oyunun kazanan taraf belli oldu mu?

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Dominik'te gerçekleşen Survivor 2021 tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam oynanan Survivor erzak oyununu kim kazandı?

SURVİVOR ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021 heyecanı devam ediyor. Bu akşam oynanan erzak oyunu sonrası kazanan taraf, yarışmanın takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı.

ERZAK OYUNU ÖDÜLÜ NEDİR?

Survivor’da erzak paketi, takımlar için çok önemli bir konumda. Bu akşam oynanan market oyununu kazanan takıma verilecek pakette yeşil mercimek ve patates vardı.

SURVIVOR’DA MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021’de beşinci haftanın market oyunu kıyasıya bir mücadele içinde geçti. Ünlülerden Çağrı sakatlığı nedeniyle oyunda yer alamadı. Bu yüzden Gönüllüler takımından Dora oyun dışında bırakıldı. Reşat ise bu parkurun kendini zorlamayacağını belirterek kendi kararıyla market oyununda yer aldı.

Survivor’da market oyununu kim kazandı? 6 Şubat Survivor 2021 erzak oyunu ödülü neydi?

Market oyununda ırmak üzerine kurulan parkurda takımlar, ikişer oyuncu ile kanoya binerek ilerledi. Yol boyunca topladıkları halka ile finalde çok zor bir atış yaptılar. Oyunda hızlı başlayan ve 3-1 skoru yakalayan Gönüllüleri, Ünlüler yakaladı. Sonrasında ise Gönüllüler tekrar farkı açtı ve skoru 7-3 yaparak oyunu kazandı. Böylece Gönüllüler, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da market oyununu kazanarak haftalık erzak paketini kamplarına götürme başarısı gösterdi.

6 Şubat Survivor erzak oyununu kim kazandı? Survivor market oyununu kazanan kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor survivor erzak oyununu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.