6 Şubat ATV yayın akışında neler var?

6 Şubat salı ATV yayın akışı vatandaşlarımız tarafından aranıyor. ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı hayranları tarafından araştırılıyor. Hızır Çakırbeyli'nin hayatını konu alan dizinin, Gençlerbirliği-Beşiktaş maçının olduğu güne denk gelmesi sebebiyle yayınlamayacak olması izleyicileri üzdü. Peki, ATV'nin yayın akışında neler var? EDHO yeni bölüm bugün var mı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

ATV yayın akışını haberimizde bulabilirsiniz... Sabah saat 0'da Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı güncel yaşam programı ekranlara gelecekken, 13'de ATV Gün Ortası isimli haber programı ekranlara gelecek. Saatler 14:00’a geldiğinde “Beni Bırakma” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Bugün sizleri ATV'de dopldolu bir program bekliyor. Gün ortanızı renkli kılan diziyi izleyerek mükemmel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Peki, ATV'nin yayın akışında neler var? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm var mı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

6_Aubat_bu_akAam_ATV_yayAn_akAAA

6 ŞUBAT ATV YAYIN AKIŞI

Saatler 10:00’a geldiğinde “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlarınızı gelecek. Kayıplardan yaşanmış cinayet olaylarına kadar tüm acıklı hikayeyi ekranlarınız karşısından seyredebileceksiniz. Hafta içi her gün ekranlara gelen bu programı izlerken hem heyecanlı anlar yaşayabilecek hem de gelişmeler karşısında hayrete düşeceksiniz. Saatler 13:00’a geldiğinde “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ekranlarınıza dahil oluyor. Gün ortasında yayına gelen bültenden tüm gelişmeleri özet niteliğinde öğrenme imkanı elde edeceksiniz.

Saatler 14:00’a geldiğinde “Beni Bırakma” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Gün ortanızı renkli kılan diziyi izleyerek mükemmel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Ardından 16:20’de “Esra Erol’la” adlı yaşam programı yayında yerini alıyor. Hayatın farklı dönemlerinde yaşanmış acıklı hikayeler ve olaylar bir kez de daha ele alınıyor ve tüm yaşanılanlar muhabir kadrosunun araştırmaları ile gerçekliğe kavuşuyor.

Saat 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı bülten ile akşam haberlerini seyredebileceksiniz. Haber dünyasının tüm çalkantılarını ve gündeme özgü gelişmeleri ekranlarınızdan ayrıntılı şekilde öğrenebileceksiniz. 19:45’de “Kupa Günlüğü” adlı spor program, ardından saat 20:30’da da “Gençlerbirliği-Beşiktaş” maçı sizinle olacak. Gece kuşağında ise fenomen dizilerin tekrar bölümleri ekranlarınıza yansıyor. 22:30’da “Sen Anlat Karadeniz” adlı dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. 00:50’de “Aşk ve Mavi” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Ardından 03:25’de dramatik öyküsüyle öne çıkan “Kanatsız Kuşlar”, 05:45’de ise “Beni Bırakma” adlı iki dizi tekrar bölümü ekranlara geçecek.

6_Aubat_bu_akAam_ATV_yayAn_akA

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM BU HAFTA VAR MI?

Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yarın akşam ekrana gelmeyecek. Salı günü Türkiye Kupası maçları nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta ekrana gelemeyecek. Bu sebeple 6 Şubat ATV yayın akışı merak ediliyor...

İŞTE DİZİNİN SON BÖLÜM ÖZETİ

Davut'un yaşadığı gerçeğini öğrenen Hızır'a ikinci sürpriz, Ünal ile iş birliği içinde olan Hızır Ali'den gelir.

Yakınları tarafından aldatıldığını düşünen Çakırbeyliler, onlardan habersiz çevrilen oyunun büyüklüğü karşısında sarsılırlar.

Uluslararası güçlerin savaşında bir adım önde olabilmek adına Hızır da bu oyuna katılmak, Pudra Hakkı ile uzlaşmak zorundadır. Ekrem'e kadar uzanan düşman zincirinin halkaları tek tek ortaya çıkarılıp yok edilene kadar da hep birlikte hareket etmek gerekecektir.

Meryem'in aklı ise bir an önce cezaevinden çıkmasını beklediği oğlundadır. Bunun için Ceylan'dan yardım isteyen Meryem, oğlunu orada son kez ziyaret ettiğini düşünürken duydukları karşısında hayrete düşer. Annesinin karşısına eskisinden farklı biri olarak çıkan Ömer'in dönüşümü, bundan sonrası için seçtiği yolun göstergesidir.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

6_Aubat_bu_akAam_ATV_yayAn_akAAA_1

ATV KANALI

atv, Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştır. Kanalın genel yayın yönetmeni Metin Ergen'dir.

TARİHÇE

Kuruluş
Türkiye'de 90'lı yıllar da "devlet televizyonu" tekelinin Turgut Özal'ın girişimiyle kırılması ile devlete ait televizyon alanın özel kesime açılması sonrası birçok kanallı birlikte 20 Ağustos 1992'de Satel (Sabah Televizyonu) adıyla Dinç Bilgin tarafından kurulmuş, şirket ismini Sabah ve Televizyon kelimesinden almıştır. Kanalın ilk anchorman'i Güneri Civaoğlu olmuştur. 12 Temmuz 1993 itibarıyla atv adıyla şimdiki ismiyle yayın yapmaktadır.

atv, 90'lı yıllarda TRT, Star TV, Show TV ve Kanal D'den sonra yayınladığı Süper Baba, İkinci Bahar, Çiçek Taksi, Tatlı Kaçıklar, Mahallenin Muhtarları, İlişkiler, Gurbetçiler, Sıcak Saatler, Baba Evi, Böyle Mi Olacaktı, Affet Bizi Hocam vb. gibi yerli dizileriyle de büyük seyirci kitlesine sahip olmuştur.

16 Ekim 1997 tarihinde Avrupa'daki Türklere yönelik yayın yapan "atv Avrupa" açılmıştır.

Prima TV, Kiss TV, Yeni TV, Sabah, Yeni Asır, Bugün, Asabi, Ateş, Yeni Yüzyıl, Takvim ve Fotomaç gazeteleri, Kiss FM, Yeni Radyo, Romantik Radyo, Şık FM, Radyo Sport, Aktüel, Şamdan, Para, Sinema birçok dergileri gibi şirketi aynı grubuna oluşturuldu.

Tartışma programlarında çığır açan Siyaset Meydanı'nda 1994 yılında yayınlanan ilk sezonu ATV'ye çok büyük reyting sağlamıştır.

Mayıs 2005 yılında Ciner Grubu tarafından satın aldı. 1 Nisan 2007'de tarihi içlerinde Kanal 1 ve Sabah Gazetesi'nin de bulunduğu birçok televizyon kanalı ve gazeteye Merkez Medya Grubu iştirakleri dahil TMSF tarafından el konuldu. 2007 yılında gerçekleştirilen ihale sonucu atv ve Sabah Gazetesi'nin sahibi Merkez Yayıncılık, Çalık Holding'in sahibi olduğu Turkuvaz A.Ş.'ye satılmıştır. Halen Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı olarak yayınlarını sürdürmektedir. 2013 Aralık ayında Kalyon İnşaat sahibi olduğu Zirve Holding patronu Orhan Cemal Kalyoncu tarafından satıldı. Halen A2, A Haber, A Spor, A News, Minika, A Para, Radyo Turkuvaz, Vav Radyo, Sabah Gazetesi, Yeni Asır Gazetesi ile Takvim Gazetesi ve Fotomaç Gazetesi adlı şirketi aynı grubundadır.

atv, 4 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.

HD YAYINLANAN PROGRAMLAR

Diziler

Kırgın Çiçekler (Pazartesi 20.00)
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Salı 20.00)
Seven Ne Yapmaz
Kanatsız Kuşlar (Perşembe 20.00)
Aşk ve Mavi (Cuma 20.00)
Bahtiyar Ölmez (Cumartesi 20.00)
Cennetin Gözyaşları (Pazar 20.00)

Dini program

Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor
Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru
Nihat Hatipoğlu ile Kur'an ve Sünnet

Magazin
Dizi TV

Yarışma

Kim Milyoner Olmak İster (Cumartesi 20.00)
Yaşam-Aktüel
Müge Anlı ile Tatlı Sert (Hafta içi 10.00)
Esra Erol'da (Hafta içi 16.20)

6 Şubat ATV yayın akışında neler var? ile ilgili etiketler 6 şubat atv yayın akışı ATV yayın akışı yayın akışı neler var
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.