6 Nisan Sayısal Loto Sonuçları! Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı?

6 Nisan 2022 Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan çekilişle birlikte Çılgın Sayısal Loto kuponu yapan tüm talihliler ikramiyelerine kavuşuyor. Peki Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı merak ediliyor. 6 Nisan 2022 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başlarken kuponlar da yapılmaya devam ediyor. İşte Sayısal Loto sonuçları...

SAYISAL LOTO 6 NİSAN 2022 SONUÇLARI

Saat 21:30'da yapılacak Sayısal Loto çekilişi sonrası sonuçlar ve kazandıran numaralar belli olacak. Kazandıran numaralar; 5-29-44-59-64-89 Joker-26 SüperStar - 53 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 46 milyon devretti.

Bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş olacak.

SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

6 Nisan Sayısal Loto Sonuçları! Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.