6 Nisan hava durumu! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!

6 Nisan hava durumu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlü hava durumu raporunu yayınlandı. Kuvvetli yağış uyarısının hangi illerde olduğunu merak edenler araştırmalar yapmayı sürdürmektedir. Rüzgarın ise Marmara ve Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. İşte, 6 Nisan hava durumu! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı! Detaylar haberimizde...

6 Nisan hava durumu6 Nisan Pazartesi günü hava durumunun nasıl olacağı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Haftanın ilk günü birçok kişi bugün havanın nasıl olacağını ve yağmurun hangi illerde yağacağını merakla araştırmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ulaşımda aksamalar ile ağaç ve direk devrilmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. İşte, 6 Nisan hava durumu! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı! Detaylar haberimizde...

6 NİSAN HAVA DURUMU!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İçAnadolu'nun güneyi, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Eskişehir, Sinop, Samsun, Amasya, Çorum ve Kırşehir çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Güney ve İç Ege'de yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden, Akdeniz'de güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (50-90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına (50-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek, ulaşımda aksamalar ile ağaç ve direk devrilmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Çok bulutlu, Edirne dışında bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 12°C
Çok bulutlu

İSTANBUL °C, 11°C
Çok bulutlu ve öğle saatlerine kadar sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 11°C
Çok bulutlu ve öğle saatlerine kadar sağanak yağışlı

KOCAELİ °C, 12°C
Çok bulutlu ve sağanak yağışlı

EGE
Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Güney ve İç Ege'nin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 14°C
Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 18°C
Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 18°C
Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MANİSA °C, 17°C
Çok bulutlu ve sağanak yağışlı

AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz ile zamanla bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 21°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 19°C
Çok bulutlu ve sağanak yağışlı

HATAY °C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı

ISPARTA °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, güneyi ile Eskişehir ve Kırşehir çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu

ÇANKIRI °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 15°C
Çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı

SİVAS °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu

BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde Sinop çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu

DÜZCE °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu

KASTAMONU °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu

ZONGULDAK °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Samsun, Amasya ve Çorum çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA °C, 11°C
Parçalı çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı

SAMSUN °C, 11°C
Parçalı çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı

TOKAT °C, 12°C
Parçalı çok bulutlu

TRABZON °C, 11°C
Parçalı çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusunun yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM °C, 10°C
Parçalı çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı

KARS °C, 11°C
Parçalı çok bulutlu, hafif yağmur ve sağanak yağışlı

MALATYA °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu

VAN °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR °C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu

GAZİANTEP °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu

SİİRT °C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu

ŞANLIURFA °C, 21°C
Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLERDE HAVA
Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege’de kuvvetli fırtına bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan 7 ila 9 (75-90 km/sa); Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam ve gece saatlerinde doğusunda 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde; Dalga:1,0 ila 2,0m, batısında 4,0 ila 5,0m; Görüş: İyi, yağış anında orta, fırtınada zayıf.

MARMARA
Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 7 ila 9 (75-90 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 3,0 ila 4,0m; Görüş: Orta, fırtınada zayıf.

EGE
Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 7 ila 9 (75-90 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeydoğu, güneyi güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyinde 4,0 ila 5,0m Görüş: İyi, yağış anında orta, fırtınada zayıf.

AKDENİZ
Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı hafif sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Akdeniz’de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa); Doğu Akdeniz’de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinden sonra güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

6 Nisan hava durumu! Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı! ile ilgili etiketler Meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu Yağış Sağanak Yağış Rüzgar 2020 rapor hava durumu raporu şiddetli rüzgar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.