6 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu?

6 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Çin'in Vuhan kentinde görülen ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının Türkiye'de de görülmesinin ardından altın fiyatlarında büyük değişiklik yaşanmıştı. Son günlerde gram altın fiyatlarında değişiklik gözlenirken birçok kişi sarı metalin son durumunu merak ediyor. Peki, 6 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Detaylar haberimizde..

6 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Yatırımcılar, düğünlerde ve özel günlerde kullanmak isteyen vatandaşlar altının son durumunu merakla araştırmaya devam ediyor. Gram altın haricinde altın fiyatlarında büyük bir değişiklik gözlenmemiştir. Gram, çeyrek, yarım ve tam altının piyasalardaki son dakika durumu merakla araştırılmaktadır. Altın fiyatlarının son dakika durumunu sizler için araştırdık. Peki, 6 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Detaylar haberimizde..

6 NİSAN ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yarım altın; 1.015,96 liradan alınırken, 1.042,84 liraya satılıyor.

Tam altın; 2.038,28 liradan alınırken, 2.079,29 liraya satılıyor.

Çeyrek altın; 509,57 liradan alınırken, 521,41 liraya satılıyor.

Gram altın; 350,64 liradan alınırken, 351,05 liraya satılıyor.

1 Ocak 2020 Altın fiyatları - Gram altın fiyatı, çeyrek altın ...

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.