6 muhalefet lideri bugün bir araya geliyor

6 muhalefet partisi, bugün gerçekleştirecekleri toplantı öncesinde ortak bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan 6 parti, "Dünün Değil, Bugünün Değil, Yarının Türkiyesi" ifadelerine yer verdi.

6 muhalefet partisinin temsilcileri, geçen ekim ayı başından itibaren güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışması için bir araya geldi. Partilerin belirlediği heyetlerin yaptığı çalışma yaklaşık 2,5 ay sürdü. Çalışma sonucu ortaya çıkan taslak metin muhalefet partilerinin liderlerine sunuldu.

28 ŞUBAT İÇİN SÖZLEŞTİLER

Parti liderleri güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışması kapsamında Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel Tesisleri'nde bir araya geldi. Toplantı sonunda 6 lider, 28 Şubat'ta karar metnini açıklamak için sözleşti.

AYNI ANDA ORTAK PAYLAŞIM

28 Şubat'taki toplantı öncesi CHP, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi'nin resmi sosyal medya hesaplarından aynı anda ortak bir paylaşımda bulunuldu. Paylaşılan videoda "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi" yazısı yer alırken, paylaşımlarda ise "Dünün Değil, Bugünün Değil, Yarının Türkiye'si" notuna yer verildi.

6 muhalefet lideri bugün bir araya geliyor

6 muhalefet lideri bugün bir araya geliyor ile ilgili etiketler Ankara 28 Şubat 6 muhalefet partisi parlamenter sistem
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.