6 milyon euroluk ödeme!

Kritik bir fikstür dönemine giren Galatasaray'da yönetim 6 milyon euroluk ödeme gerçekleştirdi ve hiçbir futbolcunun alacağı kalmadı.

Süper Lig'e verilen milli aranın ardından kritik bir fikstür sürecine girecek olan Galatasaray'dan futbolculara yönelik önemli bir hamle geldi.

Hürriyet'te yer alan habere göre sarı-kırmızılı kulüp, geçen sezondan kalan futbolcu ve personel maaşlarını ödedi. Yönetimin bu kapsamda 6 milyon euroluk ödeme gerçekleştirdiği iddia edildi.

1 Eylül 2019 tarihi itibarıyla hiçbir futbolcunun Galatasaray'dan alacağı kalmadı. Eylül ayında 4 önemli maç oynayacak olan Galatasaray'da gerçekleştirilen ödemeler yüzleri güldürdü.

Galatasaray milli aranın ardından Eylül ayı boyunca sırasıyla Kasımpaşa, Club Brugge, Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe maçları oynayacak.

6 milyon euroluk ödeme! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig Eylül Club Brugge
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.