6 Mart Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu?

6 Mart Survivor dokunulmazlık oyunu oynandı. TV8 ekranlarında Survivor son bölümü ile ekrana geldi. Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya mücadelesi sonrası dokunulmazlık oyununun galibi de belli oldu. Haftanın ilk eleme adayının belirlendiği Survivor ise hız kesmeden devam ediyor.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, 6 Mart Survivor eleme adayı kim oldu sorularının yanıtı haberimizde. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021 bu akşam yeni bölümü ile ekrana geldi.

6 MART SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021'de haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 10-4 skorla Ünlüler takımı kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM SEÇİLDİ?

Survivor 2021'de bu haftanın ilk eleme adayı Gönüllüler takımından seçildi. Verilen oylar sonucunda 5 Hanzade, 5 Öykü çıktı. Her iki yarışmacı da eşit oya sahip olduğu için bu haftanın ilk iki eleme adayı Hanzade ve Öykü oldu.

6 Mart Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor 6 mart survivor eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.