6 Mart Şampiyonlar Ligi banko İddaa tahminleri!

Bugün Şampiyonlar Ligi'nde iki önemli maç oynanacak. Bu maçlar için banko İddaa tahminlerini ekibimiz sizin için hazırladı.

Bugün Şampiyonlar Ligi’nde PSG-Man.United ve Porto-Roma maçları oynanacak. İddaa kuponlarına yazılması gereken banko bahisleri açıklıyoruz.

PSG-MAN.UNİTED İDDAA TAHMİNİ

PSG ilk maçı deplasmanda 2-0 kazanmıştı. Tur için çok şanslılar. Manchester United 2-0’ı çevirmek için fazla efor sarf etmek zorunda. Ancak takımdaki eksikler teknik heyetin belini büküyor. Özellikle Pogba’nın cezası işlerini zorlaştıracak. Ayrıca Mata, Martial, Herrera, Matic, Lingard gibi önemli isimler da sakat. Fransız ekibi yine kazanarak üst tura çıkar. Oranı daha da cazip kılmak adına iddaa kuponlarınıza ilk yarı 1 bahsini de yazabilirsiniz.

PORTO-ROMA İDDAA TAHMİNİ

Roma zor zamanlardan geçiyor. Başkent derbisinde ezeli rakipleri Lazio’ya 3-0 yenildiler. O mağlubiyetle Şampiyonlar Ligi sırası savaşında yara aldılar. Savunmayı bir türlü düzeltememeleri düzlüğe çıkmalarını engelliyor. Beli Porto’yu ilk maçta 2-1 yendiler ancak Portekiz ekibi içeride çok tehlikeli bir takım ve turu bırakmaya niyeti yok. Müsabaka gollü geçer. İddaa tahminimiz 2.5 gol üstü bahsi.

6 Mart Şampiyonlar Ligi banko İddaa tahminleri! ile ilgili etiketler İddaa İddaa tahminleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.