6 Kasım Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal haftanın birincisi kim?

6 Kasım Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu sorularının yanıtı haberimizde. İlgiyle izlenen ve hafta içi her gün FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kazanan isim belli oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı merak ediliyor. Ekranların sevilen ismi Zuhal Topal'ın sunduğu programda 6 Kasım Cuma akşam haftanın kazananı belli oldu. İşte detaylar..ç

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal'la Sofrada hafta birincisi belli oldu! Zuhal Topal'la Sofrada 6 Kasım Cuma kazananı Güler Hanım oldu. Güler Hanım 37 puanla 15 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

6 Kasım Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal haftanın birincisi kim?

Zuhal Topal'la Sofrada 2-6 KASIM YARIŞMACILARI KİMDİ?

Bu haftanın ilk performansına imza atan Şehriban Keskin 2 Kasım Pazartesi günü kayınvalidelerin karşısına çıktı. Salı günü ise haftanın genç gelinlerinden Seda Canpolat Çakmak mutfağa girerek kendisine verilen sürede yemeklerini yaptı. Sıra hafta ortasına geldiğinde bu kez de Şaziye Tutkun hünerlerini sergiledi. Final öncesindeki son günde de Ece Görür puanlarını aldı. Bugün haftaya nokta koyacak isim ise Güler Boyacı Bacaksız oldu.

6 Kasım Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal haftanın birincisi kim? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada 6 kasım zuhal topal kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.