6 golün atıldığı maçta kazanan Kayserispor

Süper Lig'de 21. hafta heyecanı tüm hızıyla sürüyor. İstanbulspor ile Kayserispor, Süper Lig'in 21. haftasında Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 6 gollü mücadelede kazanan Kayserispor oldu.

Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçında İstanbulspor ile Kayserispor karşılaştı. Maçın 10. dakikasında İstanbulspor, J. Eyenga-Lokilo'nun golüyle 1-0 öne geçerken Kayserispor 8 dakika sonra karşılık vererek 18. dakikada Carlos Mane ile skoru 1-1 yaptı. İstanbulspor, mücadelenin 32. dakikasında V. Ethemi ile bulduğu golle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Kayserispor 52. dakikada Onur Bulut ile skoru 2-2'ye getirerek tekrar eşitliği yakaladı. Kayserispor 83. dakikada Emrah Başsan ile bulduğu golle 3-2 öne geçmeyi başardı. Mücadelenin devamında ise Kayserispor, İlhan Parlak'ın 89. dakikada bulduğu gol ile farkı 2'ye çıkararak skoru 4-2'ye getirdi. Maç bu skorla sona erdi.

Son 7 maçında 5 kez kaybeden Kayserispor 2. galibiyetini aldı. İstanbulspor ise ligde üst üste 2. yenilgisini aldı. Alınan bu sonuçla birlikte Kayserispor puanını 29'a çıkardı. İstanbulspor ise 15 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Kayserispor, Başakşehir'i ağırlayacak. İstanbulspor ise Konyaspor deplasmanına gidecek.

6 golün atıldığı maçta kazanan Kayserispor ile ilgili etiketler Süper Lig Kayserispor İstanbulspor
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.