6 bakan Türkiye ekonomisini masaya yatırdı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda bugün kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Başta Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan olmak üzere 6 bakan ekonomiyi değerlendirmek için bakanlıkta bir araya geldi. Bakan Elvan, toplantıyı sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu....

Türkiye'nin ekonomisi 6 bakan tarafından Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yapılan toplantıda ele alındı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül yer aldı. 

Bakan Elvan toplantıya ilişkin bir fotoğrafı sosyal medya hesabından "Değerli Bakanlarımızla ekonominin genel görünümünü ve önümüzdeki dönemin reform gündemini değerlendirdiğimiz bir toplantı gerçekleştirdik." mesajı ile birlikte paylaştı.

 

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.