6 aylık hamile olan Demet Evgar ve Levent Babataş evlerinin bahçesinde düğün yaptı

2016 yılında aşk yaşamaya başladığı işletmeci sevgilisi Levent Babataş ile Mart ayında nikah masasına oturan Demet Evgar şimdi de düğün yaptı. 6 aylık hamile olan Demet Evgar ile Levent Babataş'ın düğünü Emirgan'daki evlerinin bahçesinde gerçekleşti. Mahalle sakinleri evin bahçesinde gerçekleşen düğündeki müzik sesinden ve mahalle arasında oluşan araç trafiğinden rahatsız oldu. Karnı burnunda Demet Evgar'ın gelinliği ise sosyal medyada beğenilmedi.

Vatanım Sensin, 1 Kadın 1 Erkek, Avlu, Emret Komutanım, Tatlı Hayat gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve en son Alev Alev dizisinde hayat verdiği Cemre karakteriyle izleyici karşısına çıkan, bir süredir televizyon ekranlarından uzakta olan oyuncu Demet Evgar gelinlik giydi. İlk bebeğine hamile olan ve kız bebek bekleyen 41 yaşındaki oyuncu Demet Evgar hamile kaldıktan bir süre sonra 6 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Levent Babataş ile evlenmişti. Geçtiğimiz Mart ayında nikah yapan Demet Evgar - Levent Babataş çifti şimdi de düğün yaptı.

6 aylık hamile olan Demet Evgar ve Levent Babataş evlerinin bahçesinde düğün yaptı

Ünlü oyuncu ve eşi erteledikleri düğünlerini Emirgan'daki evlerinin bahçesinde gerçekleştirdi. İkilinin düğünden kareleri davetliler tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Karnı burnunda hali ile gelinlik giyen Demet Evgar'ın tercihi beğenilmedi.


MAHALLE SAKİNLERİ EVDE YAPILAN DÜĞÜNDEN RAHATSIZ OLDU


Emirgan sakinleri hem müzik sesinden hem de sokaklara park edilen araçlardan rahatsız oldu. Yoğun araç trafiğinin oluştuğu mahallenin sakinleri, rahatsızlıklarını sosyal medyadan dile getirdi.

Evgar'ın komşuları bu davranışın ünlü oyuncuya yakışmadığını belirtti. Sosyetenin tanınmış simalarından Pelin Doğan da tepkisini sosyal medyadan dile egtirdi. Doğan paylaşımında "Emirgan'ın sokaklarını kapatıp, yaşlısı hastası demeden mahvettiler! Mahalle düğünü yapacaksan Arnavut kaldırımlı sokaklarda yaşayan insanları düşüneceksin! Vale bile tutmadan yüzlerce insanın evinin, apartmanının kapı önlerini sokaklarını kapadılar. Hiç yakışmadı." ifadelerini kullandı.

 6 aylık hamile olan Demet Evgar ve Levent Babataş evlerinin bahçesinde düğün yaptı - Resim : 2

İlk bebeğine hamile olan ve 'Mavi' adını vereceği kızını kucağına almak için gün sayan Demet Evgar, 'baby shower partisi' yapmak yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' yapmıştı. Evgar birkaç gün önce de evinin bahçesinde yakın kız arkadaşlarıyla gündüz saatlerinde kına gecesi organize etmişti.

6 aylık hamile olan Demet Evgar ve Levent Babataş evlerinin bahçesinde düğün yaptı - Resim : 3

6 aylık hamile olan Demet Evgar ve Levent Babataş evlerinin bahçesinde düğün yaptı - Resim : 4

6 aylık hamile olan Demet Evgar ve Levent Babataş evlerinin bahçesinde düğün yaptı - Resim : 5

 

6 aylık hamile olan Demet Evgar ve Levent Babataş evlerinin bahçesinde düğün yaptı ile ilgili etiketler Demet Evgar Düğün nikah Sosyal Medya Levent Babataş emirgan gelinlik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.