6 Aralık Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

Sayısal Loto 6 Aralık çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto bu akşam da büyük ikramiyesi ile iştah kabartıyor. Peki bu akşam çekilecek büyük ikramiye ne kadar?

Haftanın 3 günü gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam haftanın ilk çekilişini yapacak. Talihlilerin de gözü kulağı bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekilişte olacak. Zengin olma hayalleri ile hem bayilerden hem de online olarak oynanabilen Sayısal Loto büyük ikramiyesi ne kadar? Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak Sayısal Loto çekiliş sonuçları henüz belli olmadı. Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar haberimizde olacak.

6 Aralık Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto 6 aralık sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.