6 Aralık Çarşamba Bolu'da okullar tatil mi?

Kış mevsimine girmemiz sebebiyle kar yağışları etkisini göstermeye başladı. Vatandaşlarımız 6 Aralık Çarşamba günü okullar tatil mi, sorgusunu aratıyor. Ülkemizin batı ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Kırşehir ve Giresun çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların ; genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinden sonra Bolu ve Karabük çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Peki, 6 Aralık Çarşamba günü Bolu'da okullar tatil mi? Valilikten son dakika açıklaması var mı? Detaylar haberimizde...

Batı kesimlerde yağışla birlikte 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği tahmin ediliyor.Genellikle güneyli, Marmara ve Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da akşam saatlerinden sonra yer yer kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor. Batı Karadeniz'de hava durumunun, parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin yağmur ve sağanak, gece saatlerinden sonra Bolu ve Karabük çevrelerinin; karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki, 6 Aralık yarın Çarşamba günü Bolu'da okullar tatil mi? Valilikten son dakika açıklaması var mı? Detaylar haberimizde... Detaylar haberimizde...

BOLU 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

bolu

Valilikten şu ana kadar tatil olduğu yönünde bir açıklama yapılmadı...

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Erzurum, Kars, Ardahan, Muş, Diyarbakır, Batman ve Mardin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek olan yağışların, Marmara'nın güneydoğusu, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Isparta ve Malatya çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında kuvvetli yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Ordu ve Giresun'un iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve batı bölgelerde hissedilir derecede (6-10 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, doğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzeyi, Güney Ege kıyıları, Antalya Körfezi, Doğu Akdeniz kıyıları ile Çeşme çevreleirnde yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

resized_4a2e5-6cc641c4910c5c68b4d9c06e8900f5d2

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; sabah saatlerinde Batı Karadeniz, öğle saatlerinden itibaren Orta Karadeniz kıyılarında kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olması beklenen yağışların sebep olacağı olumsuzluklara (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Yağışların; Bolu çevreleri ile Giresun ve Ordu'nun iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı (20 cm. ve üzeri) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

DENİZLERDE HAVA

Akdeniz'de kuvvetli fırtına, Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Karadeniz: Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, yer yer 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

0x0-boluda-kar-yagisi-1491634819856

MARMARA

Marmara: Hava Durumu:Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), yer yer 3 ila 5 (20-40km/sa), akşam saatlerinden itibaren kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/sa), yer yer 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, ye yer 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Ege: Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), gece saatlerinde 5 ila 7 (40-60km/sa), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), akşam saatlerinden itibaren 5 ila 7 (40-60km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, akşam 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Akdeniz: Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 6 ila 8 (50-70km/sa), yer yer 7 ila 9 (70-90km/sa), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), öğle saatlerinden itibaren 6 ila 8 (50-70km/sa)kuvvetinde, Dalga: 4,0 ila 5,0m, doğusu 4,0m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Van Gölü: Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli; Rüzgar: Güney ve güneybatıdan, sabah saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, sis anında zayıf.

6 Aralık Çarşamba Bolu'da okullar tatil mi? ile ilgili etiketler Çarşamba Bolu 6 aralık okullar tatil mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.