6 Ağustos bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler!

6 Ağustos bu akşam hangi filmler var? 6 Ağustos günü televizyon ekranlarında yayınlanacak filmler vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bilim Kurgu, fantastik, dram, macera, komedi, aksiyon türündeki filmler bu akşam TV ekranlarında yayınlanacak? Peki 6 Ağustos bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler!

Sinema filmleri izlemeyi seven sinemasever vatandaşlar bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak filmleri merak ediyorlar. Vatandaşlar bu akşam hangi filmlerin televizyon ekranlarında yayınlanacağını araştırıyor. Peki 6 Ağustos bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler!

1. MAX STEEL (MAX STEEL)

Saat : 20:00 - 21:45 (105 dakika)
KANAL D
Tür : Sinema
Oyuncular : Ben Winchell, Maria Bello, Andy Garcia
Yönetmen : Stewart Hendler
Ergenlik çağında, süper güçleri olduğunu keşfeden Max McGrath, hayatını sürdürebilmek için uzaylı bir yaşam formu olan Steel ile birleşmek zorunda olduğunu öğrenir. Birbirlerine duyduğu zorunluluk, zamanla onları yakın birer dost haline getirir. Yeni süper kahraman Max Steel, artık dünyayı uzaylı saldırganlardan korumak için harekete geçmelidir.

2. USTALAR ALEMİ

Saat : 20:00 - 22:15 (135 dakika)
TV8
Tür : Sinema
Oyuncular : Kadir Doğulu, Sinan Çalışkanoğlu, Önder Açıkbaş,Dila Danışman, Hakan Meriçliler
Yönetmen : Murat Dalkılıç
Bahtiyar'ın gözü aşık olduğu kadından başkasını görmemektedir. Tüm zamanını sevdiği kadını düşünerek geçiren Bahtiyar, onunla yakınlaşabilmenin yolunu arar. Çareyi aynı apartmana taşınmakta bulan Bahtiyar, genç kadının üst katına taşınır ve kendisini komik bir maceranın içerisinde bulur.

3. UNUTULMUŞ TOPRAKLAR (THE LAND THAT TIME FORGOT)

Saat : 20:00 - 21:00 (60 dakika)
BEYAZ TV
Tür : Sinema
Oyuncular : C. Thomas Howell, Timothy Bottoms, Lindsey McKeon, Darren Dalton, Stephen Blackehart
Yönetmen : C. Thomas Howell
Bermuda Şeytan Üçgeni'ndeki gizemli ada Caprona'da bir gemi kazası meydana gelir. Adadan kaçma mücadelesi veren mürettebatın karşısına, bu unutulmuş topraklarda inanamayacakları bir şey çıkar. Artık mücadeleleri insan yiyen dinozorlarla çok daha zorlu bir hal almıştır.

4. ÇAPRAZ ATEŞ (HAYWIRE)

Saat : 21:00 - 23:00 (120 dakika)
BEYAZ TV
Tür : Sinema
Oyuncular : Gina Carano, Ewan McGregor, Michael Fassbender, Michael Angarano
Yönetmen : Steven Soderbergh
Mallory Kane, işinin uzmanı özel bir dedektiftir. Koruyucusu Kenneth, hükumetin onaylamadığı ve derin devletin tepesindekilerin bilmezlikten geldikleri tehlikeli bir göreve Mallory'i yollar. Fakat İspanya'daki başka bir operasyon başarısızlığa uğradığında Kenneth, Mallory'i bu sefer de başka bir görev için Dublin'e yollar. Mallory burada başka bir gizli dedektif olan Paul ile ortak çalışacaktır. Fakat bu yeni görevde bir gariplik olduğunu sezen Mallory, oyuna getirildiğini anlar ve asıl macera bundan sonra başlar. Artık uluslararası bir seviyeye çıkan insan avından canlı çıkmak için bütün yeteneklerini ve kurnazlığını kullanacaktır. Tek amacı ülkesi Amerika'ya geri dönüp ailesini korumak ve kendisine bu ihanet komplosunu düzenleyenlerden intikam almaktır.

5. 211 (211)

Saat : 21:45 - 23:45 (120 dakika)
KANAL D
Tür : Sinema
Oyuncular : Nicolas Cage, Sophie Skelton, Michael Rainey Jr., Dwayne Cameron
Yönetmen : York Alec Shackleton
Memur Mike Chandler ve genç bir sivil yolcu kendilerini oldukça talihsiz bir konumda bulur. İkili, eğitimli ve ağır silahlı erkeklerden oluşan korkusuz bir hırsız çetesinin giriştiği cüretkar bir banka soygununun ortasında kalır. Duruma karşı tamamen hazırlıksız ve savunmasız olan ikili nasıl hayatta kalacaktır?

6. GÖSTER GÜNÜNÜ (KICK-ASS)

Saat : 23:00 - 01:00 (120 dakika)
BEYAZ TV
Tür : Sinema
Oyuncular : Aaron Taylor Johnson, Garrett M Brown, Evan Peters
Yönetmen : Matthew Vaughn
Çizgi romanda süper kahramanlara ilgi duyan Dave Lizewski isimli sıradan bir gencin süper kahraman olmaya karar vermesi ile yaşananlar anlatılıyor. Yeşil kostümü ile kötülerin peşine düşen nam-ı diğer Kick-Ass’in karşısına birbirinden ilginç karakterler çıkıyor.

7. ÇELO

Saat : 23:30 - 01:35 (125 dakika)
TV8
Tür : Sinema
Oyuncular : Kadir Özdal, Merve Erdoğan, Mutlu Güney, Ayten Uncuoğlu
Yönetmen : Biket İlhan
İki yaşında yetim kalan Çelo amcası ve yengesinin yanında büyür. Çobanlık yapan Çelo, kendisine eziyet eden amcası ve yengesinden kurtulmak için on dört yaşında evden kaçar. Amcasının kızı Kezik'i seviyordur. Fakat o köyden gidince kızı istemediği biriyle evlendirirler. Çelo, yıllar sonra sonra köyüne döner. Hem babasından kalma tarlalardan, bağlardan hissesini almak hem de Kezik'e kavuşmak ister. Çok uğraşır ama sonunda hakkını alamayacağını anlayıp amcasını öldürür ve gidip jandarmaya teslim olur.

6 Ağustos bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.