6 Ağustos günlük burç yorumları

6 Ağustos 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları ve burçların dikkatli olması gereken konular haberimizde…

6 Ağustos 2020 günlük burç yorumları merak ediliyor. Etkisi halen süren dolunay nedeniyle Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bundan nasıl etkilenecek? İşte 6 Ağustos 2020 Perşembe günlük burç yorumları

6 Ağustos 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu; Fiziksel bakımdan oldukça enerjiksiniz. Kişisel bakımınıza biraz daha dikkat ederek başarılı sonuçlar alacağınızdan emin olun. İş yaşamınızda şaşırtıcı teklifler sizi bekliyor olacak. Aşk hayatınızda ilişkileri biraz daha dengede tutmaya özen gösterin. Aşırı iyi niyetli olmak size pahalıya patlayabilir. Hukuksal anlamda sorunlar yaşayabilirsiniz. Davanızın mutlaka takibinde kalın. Haklıyken haksız duruma düşmek sizi üzebilir.

6 Ağustos 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu; Eski arkadaş ve dostlarınızla iletişim kuracaksınız. Uzun zamandan bu yana sabırla beklediğiniz konulara artık tepkinizi koymanın zamanı geldi. Bu konuda rahat olabilirsiniz. İş hayatınızda yaptırım gücünüz biraz daha ön plana çıkıyor. Sizin doğru bulmadığınız konularda tepkinizi ortaya koyun. Özel ve aile yaşantınızda olumlu gelişmeler var. Oldukça huzurlu ve mutlu günler sizi bekliyor.

6 Ağustos 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu; Oldukça yoğun bir gün geçireceksiniz. Kendinizle hesaplaşmanın vakti geldi. Yaptıklarınız ve yapacaklarınız konusunda asla kendinizi suçlamayın. Bundan sonra neler yapabileceğiniz konusunda özveride bulunun. Asla geçmişe takılı kalmayın. İş hayatınızda sizi sevindirecek bazı gelişmeler olabilir. Özel yaşamınızda ise kıskançlık sonrasında bazı tartışmalar yaşanabilir. Gereksiz kıskançlıktan uzak kalmakta fayda var.

6 Ağustos 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu; Kontrolü elinizde bulundurarak duygusal tepkiler vermemelisiniz. İş yaşamınızda olumlu düşüncelerinize bazı engeller çıkabilir. Bu durumda asla isyan etmeyerek sakin kalmalısınız. Kainat bu konuda size bütün yetenekleri sundu. Özel yaşantınızda geçmiş zamanda kalan ilişkileriniz sizi korku ve endişeye teşvik edebilir. Gizliliğe önem vererek doğru adımlar atmaya bakın

6 Ağustos 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu; Aile içerisinde yaşadığınız problemler sona eriyor. Herkesin derdini dinlemekten kendinize zaman kalmadı. Gereksiz konulardan kendinizi sıyırmaya bakın. Yakınlarınızla bir akşam yemeğine çıkarak üzerinizdeki stresi atın. Yapıcı tutumunuzla onları etkileyebilirsiniz. Ödemelerinizde sıkıntı yaşamanız mümkün. Özel yaşantınızda ise gerginliğiniz sıkıntıya neden olabilir.

6 Ağustos 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu; Hem planlı hem de sitemsel bir şekilde ilerlemeye devam edin. Maddi anlamda size borçlu olan kişilerin üzerine gitmeden gereksiz tartışmalardan uzak durun. Bu konuda asla ısrarcı olmayın. Özel yaşantınızda sevgiliniz ile tartışabilirsiniz. Saygı sınırını asla kaybetmeden konuşun. Öfkenizi kontrol altında tutarak olaylara bu şekilde yaklaşmayı deneyin. Geri dönüşü olmayan ani kararlar almaktan da uzak durun.

6 Ağustos 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu; Çok yoğun bir gündesiniz. Maddi anlamda bazı gelir kapıları size açılıyor. Bunları mutlaka en iyi şekilde değerlendirin. İş hayatınızda da bazı değişiklikler var. Hem kararlı hem de sabırlı bir tutumla her şeyin üstesinden geliyorsunuz. Hedeflerinizi yüksek tutmaktan geri kalmayın. Özel hayatınızda aldığınız darbeler sonrasında huzurunuz biraz kaçabilir.

6 Ağustos 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu; Kendinizi baskı altında bırakmayın. İş arkadaşlarınızdan bazıları sizin dikkatinizi dağıtmanın eşiğine kadar geldi. Sakin kalarak asla tuzağa düşmemeye özen gösterin. Uzun süren çabalarınızın karşılığını da alıyorsunuz. Özel hayatınızda daha yapıcı davranarak adil bir şekilde hareket etmeye bakın. İlişkinizi çıkmaza sokma başınızı ağrıtabilir.

6 Ağustos 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu; Yeni girişimler konusunda aceleci olmayın. Yeni bir anlayış içerisine girmeniz sizi olumsuz yönde etkileyebilir. İlişkinizin bozulmasına asla izin vermeyin. Uzun hayat maratonunda enerjinizi boşa harcamayın. Maddi anlamda olumlu gelişmeler sizde iyi bir iz bırakacak. Özel hayatınızda ise gerçek huzuru bulmaya oldukça az bir süre kaldı. Bazı sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz.

6 Ağustos 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu; Daha cesurca davranarak ayağınıza kadar gelen fırsatları iyi değerlendirin. Disiplinli çalışarak her şeyin üstesinden kısa bir zamanda gelebilirsiniz. İş yaşamınızda sizi ilgilendiren konularda iyi haberler alabilirsiniz. Korkuya kapılmadan kendinizi asla geri planda tutmayın.

6 Ağustos 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu; Hem yönetici hem de otoritersiniz. Bilgi vermek istediğiniz konularda her zaman mütevazi davranın. Size yapılacak eleştirileri iyi tarafından değerlendirin. Yeni fikirler her zaman yeni başarıları doğurabilir. Gereksiz tartışmalardan kaçının. Bu davranışların karşılığını kısa zamanda alacaksınız. Özel yaşantınızda ani kararlar vermekten de uzak kalın. Pişmanlık duyacak kararlar almayın.

6 Ağustos 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu; Kendi davranışlarınızda son derece adil yaklaşımlarda bulunun. Bu davranışlarla birlikte bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş hayatınızda sorumluluk alarak gerçekleştirdiğiniz dürüst yaklaşımlar size olumlu şekilde yansıyacak. Özel hayatınızda ise heyecan verici bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı daha fazla ön planda tutmaya hazır olun.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.