6-12 Temmuz haftalık burç yorumları

6-12 Temmuz 2020 haftalık burç yorumları merak edilmekte! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık haftalık burç yorumları SuperHaber'de.

6-12 Temmuz 2020 haftalık burç yorumları haberimizde. 6-12 Temmuz 2020 tarihleri arasındaki Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık haftalık burç yorumlarını sizler için hazırladık.

6-12 TEMMUZ 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Koç Burcu: Miras ve benzeri beklenmedik gelişmeler yaşanacak ve maddi açıdan rahat edebileceksiniz. İş ve bununla birlikte özel hayatınız yeniden bir dengeye kavuşabilir. Kendinizi daha da severek aldığınız her nefesin değerini bilin. Finansal konularda risk almaktan kaçınmalı ve bir tutum içerisine girmelisiniz. Özel yaşantınızda bekar ve ilişkisi devam edenler mutlaka kalplerinin sesini dinlemeli ve doğru kararlar almalısınız.

Boğa Burcu: Kalbinizde kalan yaralar artık sarılmaya başlıyor. Başarılı olmak adına zekanızı kullanarak cesaretinizden asla ödün vermeyin. Maddi konularda da oldukça şanslısınız. İş hayatınızda yenilikler içerisine gireceksiniz. Aşk hayatınızda da duygulara daha da yer vererek bu anların mutlaka kıymetini bilin.

İkizler Burcu: İş hayatınızda kendinizi geliştirerek bazı hataları ortadan kaldırmalısınız. Çalışma arkadaşlarınız ile aranıza mutlaka mesafe koymalısınız. Bu konuda bilgi ve fikir hırsızlığına uğrayabilirsiniz. Bankalar ile ilgili de bazı belgelerde eksik evrak sorunu yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise şu anda sahip olduğunuza çok iyi sarılın.

Yengeç Burcu: Eş ya da sevgiliniz ile alacağınız bazı kararlar olabilir. Karşı tarafın bencil yaklaşımları sonrasında ilişkinizi bitirme noktasına gelebilirsiniz. Bunun yanında bekarlar için evlilik ya da nişan yolu gözükmekte. İş hayatınızda da sizi yerinizden etmek isteyecek kişiler çıkabilir. Bunun için iletişime oldukça önem vermelisiniz. Kişisel eşyalarınızı kaybetmemek adına da oldukça dikkatli davranın.

Aslan Burcu: Size zarar veren arkadaşlarınızdan kurtuluyorsunuz. İş hayatınızda yöneticiler ve müdürler ile beklenmedik bir şekilde görevden alınmalar yaşanabilir. Özel hayatınızda ise eş ya da sevgilinizle olan ilişkileriniz daha da yoluna girecek. Özel hayatınızda yaşadığınız bazı problemleri yakın arkadaş ya da dostlarınıza anlatmamanızda fayda var.

Başak Burcu: Uzun ya da kısa seyahatlerinize dikkat etmelisiniz. Hafta süresince aşırı dalgınlık ve bazı takıntılı durumlardan kendinizi kurtarmaya bakın. Çocuk sahibi olanlar için eğitim hayatında yaşanan bazı sorunlar ortadan kalkacaktır. Mide ve baş bölgenizde kronik sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda ise sevginizi hissettirmeye mutlaka özen gösterin.

Terazi Burcu: İş hayatınızda kontrolü elden bırakmayın. Maddi konularda yaşanacak olan gecikmeler aleyhinize sonuçlanabilir. Mutlaka gereken müdahaleleri zamanında yapmalısınız. Özel yaşamınızda bazı kıskançlık durumlarında sorunlar çıkabilir. Bekarlar için ise yeni bir aşkın yolu gözükmekte.

Akrep Burcu: Yakın çevrenizdeki bazı durumlar sinirlerinizi bozabilir. Resmi dairelerde çıkması muhtemel bazı hukuksal durumları kontrol altına almalısınız. Özel yaşamınızda sürekli olarak kıyaslamalardan da mutlaka uzak durmalısınız. Bekarlar için hoş sürprizlerde kapıda.

Yay Burcu: Güçlü olan enerjinizi mutlaka iyi değerlendirin. İş hayatınızdaki değişiklikler ile büyüme imkanı yolunuzda açılmakta. Duygusal anlamda beklemede kalmamalı ve mutlaka partnerinize sürprizler yapmalısınız. İş yaşamınızda yapmak istediklerini askıya almayın. Asla pişman olmazsınız.

Oğlak Burcu: İş ve eğitim hayatınızda zorluklar artık geride kalıyor. Girişimci olmaktan kaçmamalı ortaya çıkacak olan sorunların üzerine gitmelisiniz. Maddi açıdan yeniden kendinizi güvende hissedeceksiniz. Özel yaşantınızda eş ya da sevgilinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Bekarlar için ise yeni bir aşkın doğuşu çok yakında.

Kova Burcu: Arkadaş ve akrabalarınız ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Bencil ve kendisinden başka kimseyi düşünmeyenler için kafanızı fazla yormayın. Özel yaşantınızdaki sırları başkaları ile paylaşırken dikkatli olun. İş hayatınızda ise yurt dışı seyahatiniz söz konusu olabilir.

Balık Burcu: Hukuki olarak açtığınız bir dava lehinize sonuçlanabilir. İş başvurunuz kabul edilerek kendinize yeni bir kalıcı iş bulabilirsiniz. Duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Özel yaşantınızda eşinizin arkadaşları ile sözlü münakaşaya girmekten uzak durun. Bekarlar için ise yeni bir aşk, arkadaşlık aracılığıyla gelebilir.

6-12 Temmuz haftalık burç yorumları ile ilgili etiketler burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.