59 yaşındaki adam 15 yaşındaki kızı kaçırdı!

Aydın'ın Söke ilçesinde ailesinin kayıp başvurusuyla aranan kız çocuğu polisi arayıp kaçırıldığını ihbar etti. İzmir'in Urla ilçesindeki bir evde tutulduğu belirlenen 15 yaşındaki kızı kurtarmak için operasyon düzenlendi. A.K.'yi kaçırdığı ileri sürülen 59 yaşındaki Ayhan Ç. adlı zanlı gözaltına alındı.

Söke'de yaşayan A.K., önceki gün öğle saatlerinde ortadan kayboldu.

Ailesi, çocuğa ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen polis, güvenlik kamerası kayıtlarından A.K.'nin saat 13.40 sıralarında, yanında Ayhan Ç. ile Söke Otogarı'na geldiğini belirledi.

Polis, çocuğun, Ayhan Ç. ile İzmir'e giden bir yolcu otobüsüne bindiğini tespit etti.

Polis, A.K.'nin bulunması için çalışmalarını sürdürürken, bu sabah sürpriz bir gelişme yaşandı.

155 Polis İmdat ihbar hattını arayan A.K., Ayhan Ç. tarafından kaçırıldığını, İzmir'in Urla ilçesindeki bir evde tutulduğunu belirtip, yardım istedi. Bunun üzerine harekete geçen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, adrese operasyon düzenleyip A.K.'yi kurtardı. Ayhan Ç. ise gözaltına alındı.

Kurtarılan çocuk ve şüpheli Ayhan Ç., Söke'den gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Şüphelinin polisteki işlemlerinin ardından bugün Söke Adliyesi'ne sevk edileceği bildirildi. A.K.'nin pedagog eşliğinde ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edileceği öğrenildi.

59 yaşındaki adam 15 yaşındaki kızı kaçırdı! ile ilgili etiketler Aydın Söke İzmir kız kaçırma
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.