55 yıl önce kaçırılmıştı! O bebek bulundu...

ABD'nin Chicago kentinde yaşayan Fronczak çiftinin bir günlük bebeği Paul bundan 55 yıl önce, 26 Nisan 1964'te doğumun gerçekleştiği hastaneden kaçırıldı. Aileye 2 yıl sonra FBI tarafından bir çocuk "Paul bu" denilerek teslim edildi. Ancak o olmadığı DNA testi ile anlaşıldı. FBI ise yaptığı bu büyük hatayı 55 yıl sonra gerçek Paul'ü bularak düzeltti.

Sözcü'nün haberine göre, ABD’nin Chicago kentinde yaşayan Chester ve Dora Fronczak’ın bir günlük bebeği Paul, 26 Nisan 1964’te Michael Reese Hastanesi’nden kaçırıldı.

FBI’ın iki yıllık çalışması sonucunda New Jersey alışveriş merkezinde terk edilmiş olarak bulunan iki yaşındaki bir çocuk, Fronczak çiftine kendi bebekleri olduğu söylenerek teslim edildi.

Aileye teslim edilen Paul Fronczak, çocukken kaçırıldığını öğrendiğinde tam 10 yaşındaydı. Ve 40 yıl sonra ailesini ikna edip DNA testi yaptırdı ve büyük hata ortaya çıktı. FBI aileye yanlış çocuk teslim etmişti.

55 yıl önce kaçırılmıştı! O bebek bulundu...

Yıllar önce 2 yaşındayken Fronczak ailesine teslim edilen ve Paul olduğu söylenen kişi gerçeği 40 yıl sonra DNA testi ile ortaya çıkardı.

Dora ve Chester tarafından kendi çocukları olarak yetiştirilen Paul Fronczak gerçek kimliğini bulma arayışına başladı. 55 yaşındaki bir çocuk babası Paul, biyolojik anne ve babasının olduğunu öğrendi.

FBI ise kaçırılan bebek ile ilgili soruşturmayı yeniden başlatarak birkaç ay önce gerçek Paul Fronczak’ı da buldu. Michigan'da yaşayan ve ismi gizli tutulan gerçek Paul şuan sessiz kalıyor. Paul'ün gerçek babası öldü ama anne Dora hayatta ve 55 yıl sonra anne oğul kavuşması gerçek olacak mı hikayeyi bilen herkes şu an bunu merakla bekliyor.

55 yıl önce kaçırılmıştı! O bebek bulundu... ile ilgili etiketler ABD FBI 1 günlük bebek michigan chicago
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.