53 yaşına giren Esra Dermancıoğlu yaş gününde çıldırdı! Belçim Bilgin'in yorumu dikkat çekti

Esra Dermancıoğlu sanat dünyasının çılgın simalarından biri oldu. Şimdilerde Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide'yi oynayan oyuncu, sosyal medya hesabından yaş günü videosu yayınlandı. Çılgınca eğlendiği görülen Dermancıoğlu'na en dikkat çekici yorumu Belçim Bilgin yaptı.

Bir Zamanlar Çukurova, Fatmagül'ün Suçu Ne ve Kaderimin Oyunu dizilerinde aldığı rollerin hakkını veren başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu 53 yaşına girdi. Yaş günü videosu yayınlayan ve çılgınca eğlenen oyuncuya ünlüler de yorum yapmadan edemedi. Ama en dikkat çekici yorum Belçim Bilgin'den geldi.

Ünlü oyuncu paylaşımına , "53 yaşıma basmış bulunuyorum... Ne güzel yaşadım bu yaşıma kadar ama en güzeli son 18 yılım..." notunu yazdı.

Oyuncu Esra Dermancıoğlu cinsel yönelimini açıkladı

Ünlü oyuncunun paylaşımına, Emre Altuğ, Belçim Bİlgin ve Seda Sayan gibi pek çok ünlü isim yorum yaptı.

ewdsefwds

53 yaşına giren Esra Dermancıoğlu yaş gününde çıldırdı! Belçim Bilgin'in yorumu dikkat çekti ile ilgili etiketler Esra Dermancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.