52 sivili yakıp kutlama yaptılar! Teröristlerin mide bulandıran 'Afrin katliamı' sevinci...

Suriye'nin Afrin kentinde 52 sivili katleden PKK'lı teröristler, ölümleri sosyal medyadan kutladı. Hain saldırıyı Türkiye'ye duyulan öfke patlaması olarak nitelendiren teröristler, ‘’Bu ateş sönmez’’ diyerek vahşetin görüntüsünü paylaştı.

PKK terör örgütü, Afrin’de 28 Nisan günü 3 farklı noktada gerçekleşen ve 68 kişinin yaralandığı, 52 sivilin de yanarak can verdiği bombalı saldırıları kutladı. Henüz saldırıyı resmen üstlenen çıkmazken güvenlik güçleri tüm göstergelerin PKK'yı işaret ettiğini belirtiyorlar. 

Örgütün sözde medya sorumlularından Çiyager Amed kod adlı terörist, ‘’Bu ateş sönmez’’ başlığı ile Afrin vahşetinin fotoğraflarını paylaştı.

52 sivili yakıp kutlama yaptılar! Teröristlerin mide bulandıran 'Afrin katliamı' sevinci...

PKK yayın organı ANHA isimli kanalı da yöneten isimler arasında yer alan Çiyager kod adlı PKK’lı, daha sonraki paylaşımlarında ise saldırıyı sahiplenen şu ifadelere yer verdi:

"Yüreğimizdeki kini, nefreti, intikamı her sabah bileyerek güne bir karıncanın yürek atışı, bir kelebeğin yaşam sevgisiyle merheba diyoruz. Dedik ya annelerimizin bir tek gözyaşı bile hesapsız kalmayacak. Kırılan her zeytin dalının hesabını soracağız. Mücadele platformumuz belli "

PKK militanları sosyal medya da 27 Nisan saldırısını kutlayan video ve fotoğraf destekli çok sayıda mesaj yayımladı.

Bu mesajlarda, ‘’Elimizde Türk askerleri ve destekledikleri muhaliflere ait onlarca görüntü var.Bu saldırı gerillanın! tarihi başarısıdır. Bizim mücadele şeklimiz ve yerimiz bellidir, ötesi ise boş sözdür.Bu eylem Türk Devleti ve desteklediği çetelere karşı biriken öfke patlamasıdır" gibi ifadelere yer verildi.

52 sivili yakıp kutlama yaptılar! Teröristlerin mide bulandıran 'Afrin katliamı' sevinci... - Resim : 2

PKK militanları ve farklı düzeyde sorumlu isimler saldırıyı açıktan sahiplenirken Örgütün Suriye sorumlusu Mazlum Kobani’de bir yandan saldırıyı kınadı diğer yandan bu olayın sorumlusu olarak Türkiye’yi gösterdi.

YANARAK CAN VERDİLER

Afrin Sağlık Müdürü Doktor Ahmed Hacı Hasan Referansmedya.com’a yaptığı açıklama da olayda ölen 52 kişinin yanarak can verdiğini söyledi. Hacı Hasan, 'Bu kişilerden 25’i kadın ve 7’si çocuk. Olayın yaşandığı bölge Hükümet Konağı’nın hemen ardında yer alan Suk Şaab (Halk Pazarı) bölgesi. Sabotaj zamanlaması özellikle insanların Ramazan için hazırlık amaçlı alışverişe çıktığı en yoğun vakte göre ayarlanmış. Üstelik hayatını kaybeden ve yaralanan kardeşlerimizin büyük çoğunlu Kürtlerden oluşuyor. Burada yaşanan felaket terörün kirli yüzünü tüm dünyaya bir kez daha net bir biçimde göstermiştir’ dedi.

52 sivili yakıp kutlama yaptılar! Teröristlerin mide bulandıran 'Afrin katliamı' sevinci... ile ilgili etiketler PKK Afrin terörist Saldırı Sosyal Medya kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.