51 yaşındaki Jennifer Lopez'den bikinili poz!

Dünyaca ünlü isim Jennifer Lopez, bikinili pozunu "Tatil hisleri" notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Kusursuz fiziğiyle dikkat çeken 51 yaşındaki ünlü şarkıcının paylaşımına milyonlarca beğeni geldi...

51 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla yine adından söz ettirmeyi başardı.

Instagram hesabında 131 milyon takipçisi olan Jennifer Lopez, bikinili pozunu "Tatil hisleri"notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Kusursuz fiziğiyle gençlere taş çıkartan ünlü ismin paylaşımına milyonlarca beğeni ve binlerce yorum geldi.

KUMSALDA UZANDIĞI BİKİNİLİ POZUNU PAYLAŞTI

Öte yandan Jennifer Lopez, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından kumsalda uzandığı bikinili bir pozunu paylaştı. Lopez'in "Yazın son anlarına tutunuyorum" notuyla paylaştığı poza 2,4 milyon beğeni geldi.

51 yaşındaki Jennifer Lopez'den bikinili poz!

51 yaşındaki Jennifer Lopez'den bikinili poz! ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya jeniffer lopez
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.