500 TL Kurban Bayramı harçlığı var mı? 2021 Kurban Bayramı'nda bayram harçlığı verilecek mi?

Ramazan Bayramı öncesinde de bayram harçlığı konusunda araştırma yapan vatandaşlar, 2021 Kurban Bayramı’nda bayram harçlığı var mı sorusuna yanıt arar oldu. Peki, 500 TL bayram harçlığı verilecek mi?

Bayramlarda emeklilere verilen 1100 TL ikramiye için heyecanlı bekleyiş devam ederken koronavirüs salgınında yardıma muhtaç ailelere yapılan destek ödemeleri devam ediyor. Açık Kapı uygulaması üzerinden gerçekleştirilen başvurularda şu ana kadar pek çok aileye yardım yapıldığı öğrenilebiliyor.

Son günlerde sosyal medyada yer alan iddialar doğrultusunda daha öncede olduğu gibi ‘Kurban Bayramı’nda 500 TL bayram harçlığı verilecek mi’ sorusuna yanıt arandığı gözlemlendi.

Kurban Bayramı 500 TL Bayram Harçlığı Verilecek Mi?

Artan son iddialar doğrultusunda daha öncesinde de Kurban Bayramı için çıkan bayram harçlığı konusuna İçişleri Bakanlığı tarafından bir açıklama yapılmıştı.

İçişleri Bakanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Lütfen, resmi açıklamalar dışında sosyal mecralarda dolaşan kaynağı belli olmayan haberlere itibar etmeyiniz” ifadelerine yer verilmişti.

Son dönemde ortaya çıkan Açık Kapı sayfası ve Pandemi Sosyal Destek Ön Başvurusu sayfası aracılığıyla ile verileceği söylenen bayram harçlığı iddialarının doğruluk değeri bulunmamaktadır.

500 TL Kurban Bayramı harçlığı var mı? 2021 Kurban Bayramı'nda bayram harçlığı verilecek mi? ile ilgili etiketler Kurban Bahyramı bayram harçlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.