500 TL Bayram Harçlığı Verilecek Mi? E Devlet Bayram Parası Başvurusu

E Devlet bayram harçlığı başvurusu için vatandaşlar yoğun bir şekilde arama gerçekleştiriyor. Daha öncesinde de bayramlarda ortaya çıkan 500 TL bayram parası olduğu iddiaları da sık sık gündeme geliyor. Peki, kurbanda 500 TL bayram harçlığı verilecek mi?

Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere verilen 1100 TL bayram ikramiyesi için geri sayıma geçilirken bu sefer de vatandaşlar E Devlet üzerinden 500 TL bayram harçlığı konusunda araştırma yapmaya başladı.

Açık Kapı sistemi üzerinden belediyeler aracılığıyla pek çok aileye yardım edildiği bilgileri gelirken 1000 TL sosyal yardım parası içinde yoğun ilgi olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Ancak sosyal medya ortaya çıkan Kurban Bayramı’nda 500 TL bayram harçlığı verilecek mi’ sorusuna yanıt aranıyor.

500 TL Bayram Harçlığı Var Mı?

Kurban Bayramı’nda 500 TL bayram harçlığı konusunda ortaya çıkan iddialara İçişleri Bakanlığı tarafından daha önceden bir açıklama yapılmıştı.

İçişleri Bakanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Lütfen, resmi açıklamalar dışında sosyal mecralarda dolaşan kaynağı belli olmayan haberlere itibar etmeyiniz” ifadelerine yer verilmişti.

Son dönemde ortaya çıkan Açık Kapı sayfası ve Pandemi Sosyal Destek Ön Başvurusu sayfası aracılığıyla ile verileceği söylenen bayram harçlığı iddialarının doğruluk değeri bulunmamaktadır.

500 TL Bayram Harçlığı Verilecek Mi? E Devlet Bayram Parası Başvurusu ile ilgili etiketler Kurban Bayramı Bayram Parası bayram harçlığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.