"500 bin TL aldığımı ispatlamazsan..."

TRT Spor spikerlerinden Ersin Düzen, TRT'ten aylık 400 bin, TFF'den de 100 bin lira aldığını iddia eden Fatih Altaylı'ya sert yanıt verdi. Bulunduğu yere tırnakları ile kazıyarak geldiğini belirten Düzen, "Fatih Altaylı benim için ayda TRT'den 400 bin TL, TFF'den 100 bin TL maaş alıyor diye iftira attı. Yeter artık! İspatla, bir daha ekranlar benim yüzümü görmeyecek. Eğer ispatlayamazsan sen ne yapacaksın?" dedi.

Bloomberg'de konuşan Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Rıdvan Dilmen'in açıklamaları ile ilgili yaptığı değerlendirmede Ersin Düzen'le ilgili duyduğu bir bilgiyi anlattı. 

''Günahını almayayım ama böyle böyle deniyor" diyen Altaylı, "Ersin Düzen, ayda 400 bin TL TRT'den, 100 bin TL de TFF'den alıyor. Rıdvan Dilmen'in söylediklerinin %95'i doğrudur. %5'ini de ben bilmiyorumdur. Rıdvan Dilmen'in bastığı yerden ses geldi. Rıdvan Dilmen, arı kovanına çomak soktu. Söylediklerinin altına imza atarım" ifadelerini kullandı.

"ALTAYLI İFTİRA ATTI! YETER ARTIK İSPATLA"

Ersin Düzen ise Altaylı'nın iddiasına TRT Spor'da moderatörlüğünü yaptığı Stadyum programında cevap verdi. 

Altaylı'yı iddiasını ispatlamaya davet eden Düzen, "Fatih Altaylı benim için ayda TRT'den 400 bin TL, TFF'den 100 bin TL maaş alıyor diye iftira attı. Yeter artık! İspatla, bir daha ekranlar benim yüzümü görmeyecek. Eğer ispatlayamazsan sen ne yapacaksın?" dedi.

"KARİYERİM SONA ERECEK OLSA BİLE..."

Yapacağı açıklamaların mesleki kariyerini sona erdirebileceğini belirten Düzen, "Ben namusumla, lekem olmadan yaşadım bu ülkede. Burama geldi! Sürekli insanlar birbirine iftira atıyor. Meslek kariyerim sona erecek olsa bile bu konuşmayı yaptım. Bende yürek var! Çünkü benim alnım açık. Hadi bakalım iftirayı ispatlayamazsınız siz ne yapacaksınız?'' diye konuştu.

Fatih Altaylı'nın iddia ettiği 500 bin TL'nin onda biri kadar bir kazancı olduğunu ifade eden Ersin Düzen, daha sonra Stadyum programını süresinden önce bitirdi. 

ERCAN TANER İLE FATİH ALTAYLI'NIN ATIŞMASI

Bu gelişmenin ardından Ersin Düzen'e mesleğin ustalarından Ercan Taner'den sosyal medya aracılığı ile destek geldi.

Bu destek sonrası Taner ile Altaylı arasında telefon numarasının ekrandan paylaşılması nedeniyle de polemik yaşandı.  

"500 bin TL aldığımı ispatlamazsan..." - Resim : 2

"500 bin TL aldığımı ispatlamazsan..." - Resim : 3

Düzen'e destek verip Altaylı'ya tepki gösterdiği belirtilen Ercan'ın daha sonra Fatih Altaylı'yı arayıp tweetleri kendisinin atmadığını söyleyip özür dilediği iddia edildi. 

"500 bin TL aldığımı ispatlamazsan..." - Resim : 4

"500 bin TL aldığımı ispatlamazsan..." ile ilgili etiketler Fatih Altaylı TRT TFF ersin düzen ercan taner

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.