50 yaşındaki oyuncu İlker Aksum'un son halini görenler tanıyamadı! Yeni imajı şaşırttı

Son olarak, geçtiğimiz yıl final yapan Ramo dizisinde canlandırdığı Hasan karakteriyle izleyici karşısında olan 50 yaşındaki oyuncu İlker Aksum imaj tazeledi. Saçlarını ve sakallarını uzatan İlker Aksum'un son hali görenleri şaşırttı. İşte İlker Aksum'yn yeni imajı...

Kariyer hayatı boyunca birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ramo, Poyraz Karayel, Diriliş Ertuğrul, Muhteşem Yüzyıl, Canım Ailem, Yabancı Damat, Çarli İş Başında gibi yapımlarda canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan ünlü oyuncu İlker Aksum'un son görüntüsü hayrete düşürdü.

SAÇLARINI VE SAKALLARINI UZATTI

En son geçen yıl final yapan Ramo dizisindeki Hasan rolüyle ekranlarda olan ve şimdilerde gözlerden uzak bir yaşam süren 50 yaşındaki başarılı oyuncu İlker Aksum uzun zaman sonra ortaya çıktı. Tuba Ünsal ile başrolünü paylaştığı Aşkın Ömrü adlı sinema filmiyle önümüzdeki Temmuz ayında yeniden izleyici karşısında olacak olan İlker Aksum imaj değişikliğine gitti.

ilker aksum

Saçlarını ve sakallarını uzatan ünlü oyuncunun yeni halini arkadaşı sosyal medyadan paylaştı. Yeni haliyle bambaşka birine dönüşen İlker Aksum'u takipçileri tanımakta güçlük çekti.

İşte İlker Aksum'un yeni imajı...

50 yaşındaki oyuncu İlker Aksum'un son halini görenler tanıyamadı! Yeni imajı şaşırttı - Resim : 2

 

 

50 yaşındaki oyuncu İlker Aksum'un son halini görenler tanıyamadı! Yeni imajı şaşırttı ile ilgili etiketler Sosyal Medya ilker aksum imaj degişim son hali yeni hali
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.