50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında şok gelişme! Cinayetin kritik ismine 14 kurşun!

İşadamı Fehmi Öztürk'ün eski ortakları tarafından 50 milyon dolar dolandırıldığı iddiaları sırasında işlenen cinayet hala aydınlatılamadı. Cinayetin kritik isimlerinden Ferhat Önen, dün sabah Kartal Soğanlık'ta evinden çıkıp arabasına bindiği sırada 14 kurşunla vuruldu. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan Ferhat Önen, kendisini vuranı söyleyemeden komaya girdi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

İstanbul Soğanlık'ta dün sabah Ferhat Önen adlı bir kişi, henüz kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından 14 kurşunla vurularak ağır yaralandı.

FERHAT ÖNEN
FERHAT ÖNEN

 

VURULAN FERHAT ÖNEN'DEN ÖNCE İLGİNÇ OLAYLAR MEYDANA GELDİ!

İnşaat işleri yapan ve tekstilci Fırat Muşlu ile ortaklık yapan Fehmi Öztürk, bundan 5 yıl önce yaklaşık 50 milyon dolar dolandırıldığını iddia ederek çeşitli mahkemelerde davalar açmıştı.

50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında şok gelişme! Cinayetin kritik ismine 14 kurşun! - Resim : 2
50 milyon dolar dolandırıldığını iddia eden ve darp edilen işadamı Fehmi Öztürk..

 

Bu davalar devam ederken işadamı Fehmi Öztürk, Cem Özmüş ve Muhammed Dursun tarafından Başakşehir'de 10 Temmuz 2018 yılında darp edilmişti.

50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında şok gelişme! Cinayetin kritik ismine 14 kurşun! - Resim : 3
İşadamı Fehmi Öztürk'ün mahkemelik olduğu eski ortağı Fırat Muşlu..

 

Polisin ve savcılığın olaydan sonra yaptığı araştırmada koruma Özmüş ve Dursun'un işadamı Fehmi Öztürk’ü oğlu Ercan Öztürk ile beraber kahvaltı yaparken darp ettiği anlaşılmıştı.

50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında şok gelişme! Cinayetin kritik ismine 14 kurşun! - Resim : 4
(İşadamı Fehmi Öztürk'ü darp eden, sonradan da öldürülen Cem Özmüş (solda) ve Muhammed Dursun)

 

Yine yapılan araştırmada işadamı Öztürk’ün eski ortağı Fırat Muşlu’nun eski koruması olan Cem Özmüş ve Muhammed Dursun adlı kişilerin, Öztürk ile oğluna aniden ve arkadan muşta ile saldırdıkları ortaya çıkmıştı.

İŞADAMI ÖZTÜRK'Ü DARP EDEN CEM ÖZMÜŞ CEVİZLİ'DE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ!

Fehmi Öztürk ve eski ortağı Fırat Muşlu arasında İstanbul ve Çanakkale'de bulunan çeşitli adliyelerde karşılıklı davalar devam ederken 15 Temmu 2021 tarihinde ilginç bir olay meydana geldi. Fırat Muşlu'nun eski koruması Cem Özmüş, Kartal Cevizli sahilinde Deniz Aslanhan ile otururken üzerinde iki kişinin olduğu motorsikletli bir kişi tarafından sırtından ve ayağından vuruldu.

50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında şok gelişme! Cinayetin kritik ismine 14 kurşun! - Resim : 5
(Kartal Cevizli'de 15 Temmuz 2021 tarihinde öldürülen Cem Özmüş)

 

Muşlu'nun eski koruması Cem Özmüş yanında bulunan arkadaşı Deniz Aslanhan'ın yardımı ile Kartal Doktor Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Ancak Özmüş, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Polisin cinayetten sonra yaptığı araştırmalar sonucunda, Özmüş'ün öldürülmesinden sonra polisin araştırmadında birçok suçtan sabıkalı olan Yekta Gözen adlı bir kişi cinayetin baş şüphelisi olarak adli kayıtlara geçmişti.

Yine polisin yaptığı soruşturmalarda, zanlı Gözen'in cinayetin işlendiği gün uçakla Arnavutluk'un başkenti Tiran'a kaçırıldığı bilgisine de ulaşılmıştı.

Cem Özmüş cinayetinin baş şüphelisi zanlı Yekta Gözen, cinayet sonrası kaçırıldığı Arnavutluk'da beraber olduğu yeğeni Deniz ile beraber..
Cem Özmüş cinayetinin baş şüphelisi zanlı Yekta Gözen, cinayet sonrası kaçırıldığı Arnavutluk'ta yeğeni Deniz ile beraber...

 

CEM ÖZMÜŞ CİNAYETİ 14 AYDAN BERİ ÇÖZÜLEMEDİ!

Koruma Cem Özmüş'ün öldürülmesinin ardından yaklaşık 14 ay geçmesine rağmen cinayet hala aydınlatılamadı. Cinayeti soruşturan Anadolu Adliyesi savcılığı ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün; Fırat Muşlu, Süleyman Sulu, Pınar Özmüş, Onur Özmüş, Süleyman Recep Kuriş, Serdar Bal, Hayati Yılmaztürk, Emre Alp, Suat Altuntaş, Fehmi Öztürk, Serdal Subaşı, Deniz Aslanhan ile Soner Öztürk adlı 13 kişinin ifadesini aldı, ancak azmettirici ve zanlıya ulaşamadığı öğrenildi.

FERHAT ÖNEN'İN ADI ZANLI YEKTA GÖZEN İLE ANILDI!

Cinayet sonrası Arnavutluk'a kaçırıldığı ifade edilen zanlı Yekta Gözen ise Özmüş cinayetinin baş katil zanlısı olarak hala aranıyor. Cem Özmüş cinayeti sonrası iddialara göre; İstanbul'dan bir işadamı, aracılarla Arnavutluk'ta bulunan zanlı Yekta Gözen'e düzenli olarak para yolluyordu.

Yine cinayet baş şüphelisi Gözen ve yanında bulunanlar, hemen hemen her gün bir Arnavutluk hattınının whatsApp'ı üzerinden, özel bir hastanede hissesi olan Süleyman Sulu adlı kişinin yanı sıra Ferhat Önen, Serkan Engin, Batuhan ve Buğra adlı kişilerle beraber konuştukları öne sürüldü. 

CEM ÖZMÜŞ CİNAYETİNİN KRİTİK İSMİ FERHAT ÖNEN VURULDU!

Savcılık ve emniyet yetkililerinden alınan bilgilere göre Cem Özmüş cinayetinde adı zanlı Yekta Gözen ile whatsapp üzerinden görüştüğü öne sürülen Ferhat Önen, Kartal Soğanlık'da dün sabah silahlı saldırıya uğradı.

Yine SüperHaber'in elde ettiği bilgilere göre Ferhat Önen evinden çıkıp arabasına bindiği sırada kimliği henüz tam olarak bilinmeyen bir kişi tarafından 14 kurşunla vuruldu.Çevrede bulunan vatandaşları tarafından Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Ferhat Önen, kendisini vuranı söyleyemeden komaya girdi. Polis Ferhat Önen'in vurulduğu sokakta bulunan kamera kayıtlarını alarak silahla ateş eden kişinin kimliğini belirlemeye çalışıyor. 

50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayında şok gelişme! Cinayetin kritik ismine 14 kurşun! ile ilgili etiketler Kurşun cinayet Ferhat Önen fırat muşlu Fehmi Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.