50 ilde eş zamanlı 'Girdap' operasyonu 264 şüpheli için gözaltı kararı

İçişleri Bakanlığı 50 ilde 264 şüpheliye yönelik 'Girdap' operasyonu gerçekleştirildiğini duyurdu. Şüphelilerin nitelikli dolandırıcılık', 'resmi ve özel belgede sahtecilik', 'parada sahtecilik', 'ihaleye fesat karıştırma', 'rüşvet ve irtikap', 'Vergi Usul Kanununa Muhalefet', 'tefecilik' suçlarını işledikleri tespit edildi.

50 ilde dolandırıcılık ve mali suç örgütlerine yönelik operasyon gerçekleştirildi. Girdap operasyonunda birçok suça karıştığı belirlenen yüzlerce kişi için gözaltı karar verildi.

İçişleri Bakanlığının açıklamasına göre; 50 ilde 'nitelikli dolandırıcılık', 'resmi ve özel belgede sahtecilik', 'parada sahtecilik', 'ihaleye fesat karıştırma', 'rüşvet ve irtikap', 'Vergi Usul Kanununa Muhalefet', 'tefecilik' suçlarını işledikleri tespit edilen 264 şüpheliye yönelik 'Girdap' operasyonu gerçekleştirildi.

 

50 ilde eş zamanlı 'Girdap' operasyonu 264 şüpheli için gözaltı kararı ile ilgili etiketler Operasyon Gözaltı İçişleri Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.