Çırılçıplak ölü bulundular!

Harbiye’de üç gün önce bir otel odasında ölü bulunan Hiranur Korkmaz (42) ve Muhammet Osman Gürlek'in (28) ölüm nedenleri belli oldu. Polisin yaptığı incelemede ve otopsi raporlarında, kadın ve erkeğin uyuşturucu yüzünden öldükleri belirlendi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel


Şişli Harbiye'de bulunan bir otele gelen ve iki gün kalacaklarını belirten Hiranur Korkmaz(42) ve Muhammet Osman Gürlek (28) otelden ayrılma zamanı gelmesine rağmen odalarından çıkmadı.

CESETLERİ OTEL GÖREVLİSİ BULDU

Bunun üzerine otel görevlileri kapıyı çalıp yanıt alamayınca yedek anahtar ile odaya girdi. Görevliler odada Hiranur Korkmaz olduğu öğrenilen kadın ile Muhammet Osman Gürlek olduğu öğrenilen erkeği hareketsiz halde buldu. Çırılçıplak vaziyette ve hareketsiz vaziyette bulunan iki kişi için polise haber verildi. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve sağlık ekipleri otele gelerek olay yerini inceledi.

Çırılçıplak ölü bulundular!

AŞIRI DOZ KOKAİN SONLARI OLDU

Polis ve savcının yaptığı incelemede, ölenlerin vücutlarında herhangi bir darp ve yara izine rastlanmadı. İnceleme ve araştırmanın ardından ölü bulunan kadın ve erkeğin cesetleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Çırılçıplak ölü bulundular! - Resim : 2

SuperHaber’in elde ettiği bilgi ve görüntülere göre yapılan otopsi sonunda, 42 yaşındaki Hiranur Korkmaz ve 28 yaşındaki Muhammet Osman Gürlek’in aşırı doz kokain nedeni ile hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Çırılçıplak ölü bulundular! ile ilgili etiketler otel ölüm Şişli İstanbul kokain aşırı doz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.