5 yıldır aranan FETÖ firarisi eski emniyet müdürü tutuklandı

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olma suçundan 5 yıldır aranan eski emniyet müdürü B.B. Afyonkarahisar'da GBT sorgulamasına takıldı. Gözaltına alınarak adliyeyeye sevk edilen B.B. tutuklandı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis ekiplerinin yaptığı yol kontrolünde kimlik sorgulaması yapılan B.B.'nin FETÖ firarisi olduğu anlaşıldı.

GBT sorgulamasında resen görevinden emekli edilen eski 2. sınıf emniyet müdürü B.B. hakkında Afyonkarahisar Sulh Ceza Hakimliği'nce ‘FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan 5 yıldır firari olarak arandığı belirlendi.

5 yıldır aranan FETÖ firarisi eski emniyet müdürü tutuklandı

B.B., Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı doğrultusunda Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Hazırlanan tahkikat evrakı ile bugün Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen B.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Afyonkarahisar T Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

DHA

5 yıldır aranan FETÖ firarisi eski emniyet müdürü tutuklandı ile ilgili etiketler FETÖ Afyonkarahisar FETÖ firarisi tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.