5 yaşındaki kızı ara sokağa götürüp taciz etti! Sapığı yakalayan mahalleli cezasını verdi!

Bursa'da gündüz vakti kapısının önünde oyun oynayan 5 yaşındaki kız çocuğuna taciz eden 45 yaşındaki sapık, mahalleli tarafından yakalanıp feci şekilde dövüldü. Tacizci sapığın kız çocuğunu gözüne kestirip sokaktan götürdüğü anlar güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. İşte o anlar...

Bursa'da merkez Yıldırım ilçesinde 45 yaşındaki bir fabrika işçisi, sokakta oynayan 5 yaşındaki bir kız çocuğunu ara sokağa götürüp taciz etti. 

MAHALLELİDEN MEYDAN DAYAĞI 

Durumu fark eden mahalle sakinleri, Murat Ö. isimli zanlıyı yakalayıp tekme tokat dövdü. Ağzı burnu kırılan ve kanlar içinde bırakılan Murat Ö., polise teslim edildi.

5 yaşındaki kızı ara sokağa götürüp taciz etti! Sapığı yakalayan mahalleli cezasını verdi!

"BÖYLE İNSANLARA EN AĞIR CEZA VERİLMELİ"

Mahalle sakinleri evlerinin önünde yaşanan olaya isyan ettiler. Çocuklarının sokakta oynadığını belirten mahalle sakinleri, "Diğer çocuklar koşarak, 'Anne küçük Z.'yi götürüyorlar' dediler. Bizim koşmamızla sapık kızı bırakmış. Mahalle sakinleri yakaladı. Böyle insanlara en ağır ceza verilmeli" dediler.

5 yaşındaki kızı ara sokağa götürüp taciz etti! Sapığı yakalayan mahalleli cezasını verdi! - Resim : 2

TÜYLER ÜRPERTEN ANLAR KAMERADA

Sapığın olayın yaşandığı mahalleye yakın bir yerde oturduğu öğrenilirken, yaşananlar ise bir evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

5 yaşındaki kızı ara sokağa götürüp taciz etti! Sapığı yakalayan mahalleli cezasını verdi! - Resim : 3

5 yaşındaki kızı ara sokağa götürüp taciz etti! Sapığı yakalayan mahalleli cezasını verdi! ile ilgili etiketler Bursa Çocuk Taciz meydan dayağı sapık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.