5 yaşındaki çocuk odasında ölü bulundu

Kayseri’de fiziksel engelli ve epilepsi hastası olduğu iddia edilen 5 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk, ailesi tarafından odasında hareketsiz bir halde bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi Şehit Mürsel Gürlek sokakta meydana gelen olayda fiziksel engelli ve epilepsi hastası olduğu iddia edilen 5 yaşındaki A.H. isimli yabancı uyruklu çocuk, ailesi tarafından odasında hareketsiz halde bulundu.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinde A.H.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

5 yaşındaki çocuk odasında ölü bulundu

Cenaze, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

5 yaşındaki çocuk odasında ölü bulundu ile ilgili etiketler Kayseri Melikgazi engelli çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.