5 terörist daha teslim oldu

Elebaşları bir, bir etkisiz hale getirilen, yapılan operasyonlarla adeta nefes alamaz hale gelen terör örgütü PKK'da çözülme sürüyor. Örgütün elinden kaçan 5 terörist daha Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu. 1 Ocak'tan bu yanan teslim olan terörist sayısı 162'ye yükseldi.

Terör örgütü PKK'da çözülme sürüyor. Hemen, hemen her gün örgütten kaçan teröristlerin teslim olduğu haberleri geliyor.

Bugün de PKK'nın elinden kaçan 5 terörist Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu. 1 Ocak'tan bu yanan teslim olan terörist sayısı 162'ye yükseldi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığınca yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; 5 örgüt mensubu Şırnak’ta güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan teröristlerin örgüte 2011, 2013, 2015 yıllarında katıldığı, Irak ve Suriye’de faaliyet gösterdiği öğrenildi. Son teslim olanlarla birlikte 1 Ocak’tan bu yana ikna yoluyla gelen örgüt mensubu sayısı 162’ye yükseldi" denildi.

5 terörist daha teslim oldu ile ilgili etiketler PKK terörist teslim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.