5 Şubat Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? Bu hafta Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?

Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı sorusu, bu Cuma günü de merak konusu oldu. FOX TV ekranlarında yayınlana yemek yarışmasında her cuma haftanın kazananı belli oluyor. Bugün 15 bin TL'nin sahibini bulacağı Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu ve kazanan isim haberimizde.

FOX TV'de hafta içi her gün yayınlanan yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı sorusunun yanıtı haberimizde. Her Cuma 15 bin TL'nin sahibini bulduğu yarışmada bu akşam da kazanan isim belli olacak.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BU HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi belli oluyor. Hef hafta farklı isimlerin yarıştığı ve cuma günleri de 15 bin TL'nin sahibini bulduğu programda puan durumu nasıl? Kim birinci oldu?

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

1-5 Şubat haftasında Zuhal Topal’la Sofrada'nın birincisi olan isim kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan toplam 33 puan alan Fatma Hanım oldu. Toplam 19 puan alarak haftanın sonuncusu olan Nurgül hanım ise 15 bin TL'ye veda eden ilk yarışmacı oldu. En iyi konsept yemeğini yapan isim bu hafta Elif Hanım seçildi.

5 Şubat Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? Bu hafta Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?

ZUHAL TOPAL"LA SOFRADA BU HAFTANIN YARIŞMACILARI KİM?

1 Şubat 2021 Pazartesi: Elif Alış (Gelin) Seher Alış (Kayınvalide)

2 Şubat 2021 Salı: Pınar Çiçek (Gelin) Hatice Çiçek (Kayınvalide)

3 Şubat 2021 Çarşamba: Nurgül Sarıcan (Gelin) Zeynep Yalçın (Kayınvalide)

4 Şubat 2021 Perşembe: Ayşe Gamze Şahin (Gelin) Fliz Şahin(Kayınvalide)

5 Şubat 2021 Cuma: Fatma Türk (Gelin) Gülizar(Kayınvalide)

5 Şubat Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? Bu hafta Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada zuhal topalla sofrada kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.