5 saat uçakta bekleyen yolcular isyan etti: 'Hırsız Pegasus'

İstanbul'dan Elazığ'a 07.05'te kalkması gereken Pegasus uçağı 5 saat rötar yapınca yolcular isyan etti. Uçak içinde bekleyen yolcular "hırsız Pegasus" sloganları attı.

Bayram yoğunluğu nedeniyle havaalanında yaşanan aksamalar vatandaşları kızdırdı. Saatler süren rötar nedeniyle Pegasus'un yolcu uçağında "hırsız Pegasus" sloganları atıldı. Pegasus konuyla ilgili açıklama yaptı.

07.05'te kalkması gereken İstanbul-Elazığ uçağı saat 12.15 olmasına rağmen kalkmayınca yolcular uçakta isyan çıkardı. Bir yolcu baygınlık geçirirken, "kapıyı açın" diye bağıran vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Uçakta "hırsız Pegasus" sloganları atıldı. O anlar şöyle yaşandı:

PEGASUS'TAN AÇIKLAMA

Pegasus yaptığı açıklamada, yoğunluk nedeniyle gecikme yaşandığı belirtilerek şöyle denildi:

"2 Temmuz Cumartesi günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaşanan yoğunluk ve sabah saatlerinde oluşan sisin hava trafiğini olumsuz etkilemesi sonucunda PC194 sefer sayılı İstanbul Sabiha Gökçen - Elazığ uçuşumuzda istenmeyen bir gecikme meydana gelmiştir. Seferdeki gecikmeyi azaltmak adına yedek bir uçak devreye alınmış ve ilgili seferdeki misafirlerimize ikramda bulunulmuş, kalkış onayını takiben seferimiz gerçekleştirilmiştir.

İstenmeyen ve elimizde olmayan nedenlerle yaşanan bu gecikmelerden dolayı yaşadığımız üzüntüyü bildirir, bayram dönemi boyunca bu tür olaylara karşı hazırlıklarımızın en üst seviyede olduğunu paylaşmak isteriz."

5 saat uçakta bekleyen yolcular isyan etti: 'Hırsız Pegasus' ile ilgili etiketler Pegasus Pegasus uçağı Pegasus uçağında sloganlar hırsız Pegasus
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.