5 Nisan reyting sonuçları! Hangi dizi kaçıncı sırada? O dizi fark attı!

5 Nisan 2021 reyting sonuçları için araştırmalar başladı. Birbirinden önemli dizilerin yer aldığı Pazartesi günleri Yasak Elma, Uyanış Büyük Selçuklu, Çukur ve özel bölümü ile ekrana gelecek Maraşlı dizilerinden hangisi kaçıncı sırada yer aldı? Reytingde fark atan dizi hangisi oldu?

Bu akşam yayınlanacak Yasak Elma, Uyanış Büyük Selçuklu, Çukur ve özel bölümü ile Maraşlı dizileri ile Kanal D'de yayınlanacak Şarkılar bizi söyler programı reytinglerde kapışacak.

Pazartesi dizileri! Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler var? -  Haberler

Total, Ab ve Abc gruplarında hangi dizinin kaçıncı sırada yer aldığı belli oluyor. 5 Nisan 2021 Pazartesi akşamı dizilerin reyting sıralaması açıklandığında haberimizdeki yerini alacak.

 

 

5 Nisan reyting sonuçları! Hangi dizi kaçıncı sırada? O dizi fark attı! ile ilgili etiketler televizyon 5 nisan reyting sonuçları 5 nisan 2021 reyting sıralaması
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.