5 Mart dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç TL?

5 Mart dolar ne kadar? Dolar/TL'de yaşanan son dakika hareketliliği merak ediliyor.Fed kararıyla birlikte dolar 6,05 seviyelerine kadar çekildi.Peki bugün dolar ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

5 Mart dolar ne kadar? Euro/TL 6,78 seviyelerinde yer alıyor. Ekonomi alanında araştırılan konular arasında son dakika döviz kurlarındaki gelişmeler yer alıyor.Peki bugün dolar ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

Dolar/TL, bugün 6,08 seviyelerinde güne başladı.

Bugün yurt içinde ve yurt dışında sakin bir veri gündemi olduğunu ifade eden analistler, İdlib konusundaki gelişmelerin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rus lider Putin arasındaki görüşmenin yaından takip edileceğini bildirdi.

Başta Fed olmak üzere küresel çapta merkez bankalarının faiz indirimine gitmesi ve salgın sebebiyle artan risk algısının piyasalarda etkili olduğunu ifade etti.

Uzmanlar, teknik açıdan dolar/TL'de 6,15'in altında kalıcılık sağlanması durumunda 6,05-6,10 bandının takip edileceğini kaydetti.

5 Mart dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç TL? ile ilgili etiketler Dolar 5 Mart döviz Euro
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.