5 Mart 2021 Kanal D yayın akışı! Cuma Kanal D kanalında bugün hangi diziler, neler var?

5 Mart 2021 Cuma Kanal D yayın akışı belli oldu. Günlük Kanal D yayın akışını merak edenler ve yayın akış listesinde yer alan program ile dizileri kaçırmak istemeyenler Kanal D kanalında bugün neler, hangi diziler var sorusuna yanıt aramakta.

5 Mart 2021 Cuma Kanal D yayın akışı netlik kazandı. Dizileri ve programları yakından takip edenler günlük Kanal D yayın akışı listesinde nelerin olacağını sorgulamaya başladı.

5 Mart 2021 Cuma Kanal D yayın akışı listesinde bugün; Arka Sokaklar dizisinin eski bölüm tekrarı, Kanal D Ana Haber ve hemen ardından da Arka Sokaklar dizisinin 580. yeni bölümü izleyenlerle buluşacak.

5 Mart 2021 Cuma KANAL D Yayın Akışı

16.00 Arka Sokaklar / Eski bölüm tektrarı
18.45: Kanal D Ana Haber
20.00: Arka Sokaklar 580. Bölüm

Arka Sokaklar 580. Bölüm Özeti

Cemal iki kurşun yemiş, kalbi durmuştur. Mesut, 15 dakika kalp masajı yapar. Cemal kendine gelir ancak tekrar bayılır. Bu sırada sağlıkçılar olay yerine intikal eder. Cemal hemen hastaneye kaldırılır. Rıza Baba, Reşat hocanın kapısını çalar. Herkes hastanededir. Ezgi bitmiş durumdadır. Mesut psikolojik olarak çökmüş durumdadır. Ekrem’in ölüşü, Cemal’in gözünün önünde vurulması travma yaratır. Selin durumun farkındadır ve destek olmaya çalışır. Cemal ameliyata alınır. Reşat hocanın ameliyatta olması Rıza baba ve ekibimizi bir nebze daha güçlü tutar. Cemal’in ameliyatı başarılı geçer. Herkes nefesleri tutmuş Cemal’in uyanmasını beklemektedir.

5 Mart 2021 Kanal D yayın akışı! Cuma Kanal D kanalında bugün hangi diziler, neler var?

Esra, Cemal’in durumunu öğrenmek ve Hüsnü’ye destek vermek için hastaneye gelir. Hüsnü, Esra'nın herkesi sahiplenmesinden memnun olur. Hüsnü evlilik durumunu iyice düşünüp Nazike, Tekin ve Zeliha ile yeniden konuşur. Zeliha da babasının mutlu olmasını istemektedir ve bu evliliğe evet der.

Ekrem kendisine bir şey olursa Mesut’a ulaştırılması için, mit ekibinden bir polisine notlar bırakmıştır. Mesut bu evrakları incelemeye başlar. Buradan çıkan notlarla Medar’ın izini bulur. Mesut, Hakan, Engin ve Arda, Medar ile çatışmaya girer. Çatışmada Mesut vurulur. Engin ve Hakan, Mesut’un yanına koşar.

5 Mart 2021 Kanal D yayın akışı! Cuma Kanal D kanalında bugün hangi diziler, neler var? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar kanal d yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.